Fiúk ti borotváljátok a lábatokat ha harisnyát vesztek fel?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 21:31
1/13 anonim válasza:
Harisnyának sok köze nincs hozzá, hogy mikor borotválok. Sőt, mivel harisnya legfeljebb -20 fokban kerül szóba, és minden bizonnyal lesz fölötte még más réteg is, ilyenkor lustaságból nem borotválgatom állandóan az amúgy rettentően szőrős lábam, mert úgyse látja senki.
2/13 anonim válasza:
Ha nejlon akkor kb a terdem allatti reszt leszedem ha panut harisnya akkor egyaltalan nem :D
3/13 anonim válasza:
Ja bocs azt hittem lany kerdezi xd
4/13 anonim válasza:
Nem. Nem azért veszek nadrág alá harisnyát hogy nőies làbam legyen hanem azért hogy melegítsen.
5/13 anonim válasza:
Nem borotválom,de hajnyíróval lenyírom,mert nekem olyan bizsergetős,fuga,ha a lábamra feszül a harisnya és nagy,hosszú szőr van a lábamon.
6/13 anonim válasza:
Én se... Ti milyen harisnyát hordtok?
7/13 anonim válasza:
Én 20 deneset, hidegebb időben 100 denest, vagy legingset.
8/13 anonim válasza:
Én még gyantaszűz vagyok :D
Fú, én nagyon sokáig nem hordtam extrém hidegben sem, mert szúrt és idegesített a saját szőrzetem. Pár nap "kénszerzubbony" után megszoktam.
21f
9/13 anonim válasza:
20DEN? Nem vékony az?
Én 40-50-60DENeseket hordok.
Nektek csaj látta/tudja?
10/13 A kérdező kommentje:
Nekem látta bejön neki .
2015. febr. 6. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!