Lányok, akik borotváljátok a lábatokat, a barátotokat nem szokta zavarni, ha "szúrós" esetleg a lábatok, olyankor, amikor nő a szőr?
Nem tudom,lehet csak nekem ilyen erős a szőrzetem... :/
Próbáltam már az epilálást,még rosszabb,mert beleszakítja a a szőrt,begyullad a szőrtüsző és ugyanúgy szúr,amikor elkezd nőni.:S A gyanta szinte dettó... (A meleg,és a hideg is.)
Értelemszerű,hogy amikor elkezd nőni,leborotválom,csak,ha éppen fázom,vagy bármi,akkor már tök hamar lehet érezni.
Köszi előre is ,és bocsi,hogy ilyen sokáig taglaltam!
A barátomat nem zavarja semmiféle szőr rajtam, szerinte természetes, nincs vele baj. Viszont engem zavart mindig mikor még borotvát használtam, hogy szinte mindig száraz volt a bőröm tőle, meg borostás már fél nap után.
Én váltottam gyantára, mivel abból millió féle van meg kell találni ami neked beválik, de megéri próbálkozni. Nekem amik beváltak: Alveola cukorpaszta, és az Alveola hintőporos patronos, de csak gyantamelegítővel, mert mikróban melegítve próbáltam először és nem tudom miért, de úgy nem lett jó, nem szedte ki rendesen a szőrt sem. Talán nem jó volt a hőfoka. Semmi más nem vált be, sok mindennel próbálkoztam pedig, epilátorom is van 3, mind ronda szőrbenövéseket okoz csak.
Hát igen...:/
Köszi szépen a válaszokat,akkor majd lehet,hogy kipróbálom azt a gyantát!:)
Nem zavarja, eddig még senkit se zavart. Ha meg igen, hát így járt, nem tudok ellene mit tenni.
Ha gyantázod, akkor is szúrni fog egy idő után, mivel nőni ugyanúgy fog és azonnal nem gyantázhatod újra, mert nincs amibe beleragadjon. Így akárhogy is nézem, ez elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!