Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kedves Lányok! A bánfi hajszes...

Kedves Lányok! A bánfi hajszesz nektek is bevált? Nőtt tőle a hajatok? Kb mennyit (cm) és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Sampont használtál csak vagy melyik temékét/termékeit?Kb. mennyibe kerülnek?Azért kérdezem,mert nekem az egyik oldalon tőbe letört a hajam és ott most csak 2 cm és ronda. :S

Légyszi kort is írjatok!A válaszokat köszi előre is. :)

15/L

2010. aug. 29. 00:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
csak a samponját használtam mert a balesetem miatt a hajam fele elhullott. hosszra nwm túl jelentőset, inkább tömegre nőtt rengeteget.
2010. aug. 29. 22:55
 12/20 A kérdező kommentje:

köszi:)

akkor szerintetek elég,ha csak a samponját használom hetente 1-szer?Ha dúsul kicsit vagy erősödik nekem az is tökéletes,mert nagyon vékonyszálú a hajam.

légyszi írjatok még

2010. aug. 29. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem biztos, hogy pont a hajhullás lesz a gond, de hogy megbosszulja magát a természet, amiért beleavatkoztak a menetébe, az is biztos! Hülyeség a hajnövekedést siettetni, nem véletlenül nő úgy, ahpgy!
2010. szept. 1. 16:05
 14/20 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
100%

Lehet,h igazad van:D

ilyenen nem vitázok össze senkivel:D

majd meglátom 10 év mulva XP

2010. szept. 2. 11:18
 15/20 A kérdező kommentje:
bánfi hajszesz vagy ricinus olaj?(Sötétszínű kérdés alatti szöveg miatt)
2010. szept. 3. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én erre a problémádra egy sokkal jobbat tudok. Vegyél kovaföld kapszulát. Nem túl drága 2000ből kijön, és egy hónapra elég. Napi hármat ír, én napi 2t szedtem és egy hónap után abba is hagytam, nőtt a hajam 4 cm-t. Én azt ajánlom hogy 3hónapig szedd, és teljesen rendben lesz a hajad, mellette ha mosod bánfi hajsamponnal akkor sűrűbb is lesz. Ez a két párosítás nekem bevált, mindenféle hajszesz nélkül.
2010. szept. 3. 22:58
 17/20 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. szept. 3. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:
ricinusolaj a legjobb!! :)
2010. szept. 4. 08:01
 19/20 anonim ***** válasza:
89%

14:22

3hónap 15kg

1hónap 4-5 akkor 3x1 mennyi?:D 15kg...

2010. szept. 4. 10:07
 20/20 anonim válasza:

én 4 hónapja használom, nem hányok tőle! egy sprés kis üvegcsébe amibe iylen fújós balzsam , vagy testpermet vagy iylesmi van olyanba bele öntöttem a szeszt úcs vittem fel a hajamra, nekem a 4 hónap alatt 6 centit nőtt tőle !!:) és egyátalán nem hullik és szép erős, igaz ami igaz kicsit büdi dehát a szépségért megkell szenvedni

Sok sikerrt!

2011. máj. 27. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!