Kedves Lányok! A bánfi hajszesz nektek is bevált? Nőtt tőle a hajatok? Kb mennyit (cm) és mennyi idő alatt?
Sampont használtál csak vagy melyik temékét/termékeit?Kb. mennyibe kerülnek?Azért kérdezem,mert nekem az egyik oldalon tőbe letört a hajam és ott most csak 2 cm és ronda. :S
Légyszi kort is írjatok!A válaszokat köszi előre is. :)
15/L
köszi:)
akkor szerintetek elég,ha csak a samponját használom hetente 1-szer?Ha dúsul kicsit vagy erősödik nekem az is tökéletes,mert nagyon vékonyszálú a hajam.
légyszi írjatok még
Lehet,h igazad van:D
ilyenen nem vitázok össze senkivel:D
majd meglátom 10 év mulva XP
14:22
3hónap 15kg
1hónap 4-5 akkor 3x1 mennyi?:D 15kg...
én 4 hónapja használom, nem hányok tőle! egy sprés kis üvegcsébe amibe iylen fújós balzsam , vagy testpermet vagy iylesmi van olyanba bele öntöttem a szeszt úcs vittem fel a hajamra, nekem a 4 hónap alatt 6 centit nőtt tőle !!:) és egyátalán nem hullik és szép erős, igaz ami igaz kicsit büdi dehát a szépségért megkell szenvedni
Sok sikerrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!