Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kedves Lányok! A bánfi hajszes...

Kedves Lányok! A bánfi hajszesz nektek is bevált? Nőtt tőle a hajatok? Kb mennyit (cm) és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Sampont használtál csak vagy melyik temékét/termékeit?Kb. mennyibe kerülnek?Azért kérdezem,mert nekem az egyik oldalon tőbe letört a hajam és ott most csak 2 cm és ronda. :S

Légyszi kort is írjatok!A válaszokat köszi előre is. :)

15/L

2010. aug. 29. 00:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

22/L

Bánfi hajszesztől nőni aligha fog a hajad, inkább csak erősödik. Használom azt is, és balzsamot is, ami arra jó, hogy ne hulljon a hajam. Üdv!

2010. aug. 29. 00:33
 2/20 A kérdező kommentje:

köszi:)

csak azért kérdezem,mert olvastam ezen az oldalon még egyszer,hogy valakinek 10 cm-t nőtt a haja 3 hónap alatt a bánfi hajszesztől

2010. aug. 29. 01:01
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Én a sampont használom már egy éve, de olyan lett tőle a hajam mint a seprű. Szóval lehet, hogy a hajhullást megállítja, de hosszabbtávon roncsolja a hajat. Legalábbis nálam így történt.
2010. aug. 29. 06:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Jah és egyébként tényleg serkenti a hajnővekedést. Az enyém ugy nő töle, hogy nem győzöm újra levágatni.

17/l

2010. aug. 29. 06:45
 5/20 anonim ***** válasza:

06:45 most ezt melyikre írtad? Melyiktől nő a haj a sampontól vagy a hajszesztől? Bocs, de nem értem most melyikre írtad. :)

Kérdező, nekem a de miclén regener hajszesz segített kicsit. Rossmannban kapható, párszáz forint csak. Narancssárgás-piros kis flakon.

Megkérdezhetem mitől tört le így a hajad?

Amúgy szerintem 3 hónap alatt 10 cm-et nem fog nőni a hajunk. Nagyon ritka akinek ilyen gyorsan nő.

2010. aug. 29. 09:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A samponra írtam.
2010. aug. 29. 09:47
 7/20 anonim ***** válasza:

én használtam kb. fél évig,de nem nőtt tőle gyorsabban,pedig én is azt akartam:(

de tény,hogy megerősödött.....

jah és a babahajaim is új erőre kaptak tőle a fejem tetejénXD

2010. aug. 29. 13:46
 8/20 anonim ***** válasza:
jahj bocs 17/L voltam
2010. aug. 29. 13:47
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
A Bánfi hajszesz IRGALMATLAN büdös, ember legyen a talpán, aki hányás nélkül kibírja. Amúgy ezt a hajszeszt arra találták ki, hogy pl. kemoterápisá kezelés következtében kihullott hajat minél gyorsabban újra tudd növeszteni, nem eleve meglévő haj növekedését serkenti. Szedjél sörélesztő tablettát, az állítólag jó erre a problémára ami neked van. De az ilyen hajra kenhető cuccok nem igazán jók, mivel nem nagyon jutnak el a hajhagymákig -kivéve ha kopasz vagy. Akinek 10 cm-t nőtt 3 hónap alatt a haja... nos őt ne irigyeld, nem jó ilyen drasztikusan beleavatkozni a természet rendjébe. Lehet, hogy ennyit nőtt és utána meg a fele kihullott, semmi sincs következmények nélkül. Pl. le lehet fogyni 3 hónap alatt akár 15 kg-t is, szép vékony leszel, a bőröd viszont lógni fog. Ellenben ha normális ütemben fogysz (havi 4-5 kg mínusz), akkor ez a probléma elkerülhető lesz! A haj NORMÁLIS növekedése 1-2 cm havonta, szóval max ilyen tételekben gondolkodj. Amúgy meg minél rövidebb a haj, annál gyorsabban nő!
2010. aug. 29. 14:22
 10/20 xXx_CloUd_o.O_xXx ***** válasza:
100%
Kedves utolsó....szerintem ez amit a hajra írtál nagyon nagy butaság...ha gyorsabban nő a hajad mint havi 1-2 cm-er akkor pár éven belül kihullik a fele hajad? Már megbocsáss de ez nagy h*lyeség....én ricinus olajt használok és havi 3-4 cm-ert nő tőlem a hajam és még a hajhullásomat is megállította. És nem hiszem ,h 1-2 éven belül kihullik a hajam.
2010. aug. 29. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!