Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Lady Bánfi hajszesz...

Lányok! Lady Bánfi hajszesz nektek bevált?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem lady bánfi hajszeszt és holnap kezdem a "kúrát" úgy fogom csinálni, h először megmosom a hajam Elseve töredezés elleni regeneráló samponnal, aztán megy rá 20-40 percig a hajszesz és aztán a töredezés elleni balzsam a hajvégekre. Ez így megfelelő? El van töredezve a hajam, régóta nem is nő, ezért vettem a hajszeszt. 1-2 éve vasalom a hajam és azért ilyen töredezett. De majd nyáriszünetbe leállok a hajvasalással. Nektek bevált a hajszesz? Nekem is nőhet a hajam attól h töredezettek a végei? Vágatni belőle semmi esetre se fogok!!! Ja és még vmi: azért vasalom mert alapból össze vissza áll és nagyon dús, ugye a hajszesz nem fogja jobban megdúsítani? várom mindenki válaszát, tapasztalatát, tanácsát. (:
2011. máj. 7. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

szia

nyuszika 3 hónap kell neki míg beindul a hatása, kúra szerűen hetente 1-2 alkalommal kell használni

40perc minimum kell neki, utána moshatod ki samponnal és mehet a balzsamod rá

De addig míg a szesz rajtad van balzsam nem mehet

Nekem használt amellett hogy szintén tördezett volt kicsit a hajam

18/F

2011. máj. 7. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Én száraz fejbőrre tenném, a legtöbb hajszeszt amúgy is oda kell, ez csak azé van így hogy fogyjon neki a samponja is, ez az igazság! csak akkor kell megmosni ha itt az ideje és ennyi. Nekem sztem még a tiédnél is szárazabb mert nem birok el egy sampont sem, bioval még nem próbálkoztam de ha tenném is csak is szappan lenne pl. olivás. A szesz egyébként is szárítani fog, heti 2x szerintem is elég, a végén meg simán alaposan zuhanyozd le, nem lesz rosszabb! Én a lédit használom de az is szárít ha 2-nél sűrűbben használom és a szaga az büdös is. Ha nem hull akkor csak tápanyag kell neki :) Ha nem jönne be nézd meg ezeket: HAIR REVALL TONIC LOTION SPRAY vagy CAMELUS HAJTONIK. és jó pakolás pl. a Kallos tejproteines is.
2011. máj. 9. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá hogy ne öntsd rá hanem pl. vmi olyannal vidd fel ami közé fér a hajadnak és rá spricceli a szeszt! így sokkal kevesebb is kell, nekem pl. volt régi Neocapil-os üvegem amit kb. 2-3x használtam mert iszonyatosan kiszárította a fejbőrömet és rettenetes hullást okozott pluszba! de az üveget megőriztem és most abban van.
2011. máj. 9. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
45%

Nekem sokkal dúsabb lett tőle, és nőtt is. Előtte nekem is szinte a 0-val volt egyenlő, amennyit nőtt.

Samponnal meg kell mosni újra, mikor már mosod le a hajszeszt.

Viszont az a rossz hírem van, hogy ha nem vágatod le a törött részt, szerintem nem lesz eredményes, ugyanis mindig több törik le, mint amennyit egy normális fodrász levágna. Hidd el, sajnos tapasztalat. Én amióta 6-8 hetente vágatom a hajam sokkal jobban nő, mint előtte. Pedig már a bánfi kúrát is befejeztem.

23/n

2011. máj. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!