NodameCantabile kérdése:
Mitől lehet ez? Illetve hogyan tudnám ezt megszűntetni?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, koromhoz képest idösebbnek látszom. (ált 17nek néznek) Csak hogy egy dolgot nem bírok megszüntetni/megérteni, és ezek a pattanásaim. Az erös patanásos korszakom lecsengett már vagy 1 éve, de teljesen nem bírok etöl megszabadulni. Van hogy hirtelen sok kijön, van h csak az arcom egy részén, de ott akkor nagyon. Nem tudom mikor fog ez elmúlni, illetve hogyan tudnám vhogy szabályozni...2010. aug. 28. 16:14
1/4 anonim válasza:
Zsíros a bőröd vagy milyen? Mert akkor valószínűleg soha nem fog elmúlni teljesen. Viszont elmehetsz bőrgyógyászhoz aki megmondja mit használj, aztán jobb lesz a helyzet.
2/4 Leila3 válasza:
Én most vagyok 21 éves,és csak két éve szabadultam meg a pattanásoktól,nekem mindig sok volt sajnos. Mindenféle kenceficét megvettem,de semmi sem használt, a kozmetikus is csak ideig-óráig tudott picit szebb bőrt varázsolni nekem. Mígnem bőrgyógyászt váltottam,és felírta nekem a Sotret nevű gyógyszert,amit direkt erre találtak ki,nekem fél évig kellet szednem,mellette vérvétel volt szükséges,és ennyi. Most már nincsenek gondjaim ezzel szerencsére.
3/4 anonim válasza:
hát figyelj ha sehogy sem megy akkor esetleg fogamzásgátlót írathatnál fel. de ez azért elég bonyolult. szóval a szülőket meggyőzni, sokba is kerül, nőgyógyászhoz kell menni...
de ezt csak akkor ha már tényleg nagyon elkeseredett vagy! mert különben sehogysem éri meg :S
17/L
4/4 A kérdező kommentje:
a böröm igencsak száraz és nem vészes a dolog, puderrel javithato, de egyáltalán nem sima. Fogamzárgátlot csak d miat nagyon hülyeségnek tartom, bár alapbol se támogatom
2010. aug. 28. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!