Tippek az egészséges fényes szép hajert?
Figyelt kérdés
Tudom hogy rá is kereshetnek de személyes tippeket szeretnek amik be álltak nektek. (Fontos hogy hosszútávon) tehát nem pl pakolást hanem esetleg mindennapi dolog vagy amit mindig megcsináltok ha hajat mostok (pl: nekem az hogy torolkozo helyett valamilyen pólót használok mert nem teszi tönkre annyira a hajam a puha anyag) varom a tippeket bárki válaszolhat ^^2021. júl. 21. 14:41
11/13 anonim válasza:
Ha így gondolod, legyen így, én nem vitatkozom. Kérdezz meg egy fodrászt is, és ha azt mondja amit te, ott nagy baj van.
12/13 anonim válasza:
Uramisten. Most alljon mindenki a tukorbe. Igen jol latod, ide irod a faszsagod, megis szar a hajad😀
13/13 anonim válasza:
ki mondta, hogy szar a hajam?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!