Tudom hogy rá is kereshetnek de személyes tippeket szeretnek amik be álltak nektek. (Fontos hogy hosszútávon) tehát nem pl pakolást hanem esetleg mindennapi dolog vagy amit mindig megcsináltok ha hajat mostok (pl: nekem az hogy torolkozo helyett valamilyen pólót használok mert nem teszi tönkre annyira a hajam a puha anyag) varom a tippeket bárki válaszolhat ^^
A hajtípusomnak megfelelő , káros anyag mentes hajápolási termékeket használok . Kímélem a hőtől a hajam .
Egy héten egyszer mosok hajat . Hajmosás előtt bekenem olajjal a hajam és rajta hagyom ameddig tudom .
2021. júl. 21. 14:49
2/13 anonim válasza:
mindennapi nekem az max, hogy vasalás előtt hővédő, amúgy hajmosás után és heti 1x hajolaj, + ha száraznak érzem a véget is olajozok, vagy vasalás után egy picit
meg hajmosás előtt 3 órával csinálok egy kókuszolaj-ricinusolaj maszkot
ezen kívül sampon, pakolás, balzsam - kizárólag mindenmentes
ha szulfátos samponnal mosok hajat akkor csak simán egy kókuszolajos hajvégápolót teszek fel mosás előtt a hajamra
2021. júl. 22. 12:59
3/13 anonim válasza:
Alakítsd ki a saját rutinod.Neked kell megtalalnod melyik termek jo a te hajadnak.
Sampon,hajpakolás,balzsam,hajolaj.Hővédő.Ezek az "alap pillérek".Én meg a rizsvizet is ajanlom.
2021. júl. 24. 02:32
4/13 anonim válasza:
Hajolaj tilos, kiszárítja a hajat. Mindig meg kell szárítani meleg levegővel, és tilos a pakolás is, csak balzsam kell, vagy 2 in 1 sampon. Ennyi a szép haj titka.
2021. júl. 24. 07:51
5/13 anonim válasza:
egyáltalán nem tilos a pakolás, ez hatalmas baromság
a meleg levegő is roncsolja a hajat, hideggel jobb szárítani
2az1ben sampon pedig nem elég
hajolaj pedig ha alkohol és szilikonmentes, akkor semmit sem árt a hajnak
2021. júl. 24. 12:57
6/13 anonim válasza:
Szerintem a 4 es ironia volt:D
2021. júl. 24. 13:44
7/13 anonim válasza:
Annyira gyűlölöm amúgy ezeket a kérdéseket. Nyílván van olyan, amikor valami beválik valakinek, és tényleg jóval szebb lesz a haja, mint szerkezetileg, mint egyébként, de 90%-ban ez színtiszta genetika. Ígybár az a 10% az, amikor tényleg termékekkel tudod szebbé tenni a hajad.
2021. júl. 24. 15:28
8/13 anonim válasza:
7# Ne szorakozzunk mar.A genetika 10% a 90 az ápolás.Nem mindegy hogy egy 1000 ft os sampont hasznalsz,mindennap kivasalod,es bolti festekkel fested vagy minosegi termekeket hasznalsz,ovod a hajad a karos dolgoktol,egeszsegesen eszel es egy erre kepzett fodrasszal festeted.Mindig a legegyszerubb a genetikara fogni mindent mert az emberek lustak tenni erte.
2021. júl. 24. 19:29
9/13 anonim válasza:
Jajj 5-ös, akkora agymosott vagy. Elmondom, hogy a szilikon és az olaj ugyanaz, csak más. Szilikon réteget képez a hajszálon, és minden OLAJ is, nem nedvesség átengedőek, ezért lesz száraz a haj. Szerinted miért lebeg az olaj a víz felszínén? A meleg levegő pedig megöli a bacikat, egységesíti a kutikulát, így fényesebb lesz a haj. Nem forróval kell szárítani, azzal is lehet, ha a meleget folyamatosan oszlatod.
2021. júl. 24. 19:44
10/13 anonim válasza:
Azt már le se írom, hogy a hideg levegőtől törik a haj, próbáltál te már hideg vasalóval ruhát vasalni? A hideg nem formáz, nem adja meg a hajnak az egyenletességet, hanem megszárítod a hajszálat abban a természetellenes pozitúrában, ahogy a víz összerántotta, tehát természetellenes formájában fog megszáradni, összerántva vagy elnyújtva a kutikula-réseket, ami egyenes út a hajtöréshez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!