Nem tudok mit kezdeni a hajammal?! Többi lennt
Menj vissza a fodrászodhoz és mondd meg neki, hogy nem tetszik és kezdjen vele valamit.
De amikor végzett, nem láttad, hogy nem jó neked a frizura?
Hát akkor vagy így hagyod és minden nap utálni fogod a hajadat, amíg kicsit meg nem nő. Vagy visszamész és kezdd vele valamit a fodrász.:D
Lehet máshoz kellene járnod, ha ilyen munkát végez.
Szia!
Sajnos én se tudok más megoldást, mint a rövidre vágatást.
VISZONT
Velem is hasonló történt, kb 3 éve. Elmentem fodrászhoz, aki olyan idióta fazonra vágta a hajam, hogy majdnem sírtam. (ráadásul el is égette, de ez most nem téma). Akkor elhatároztam, hogy többet nem megyek fodrászhoz. Hiába ő a szakember, egyszerűen a városban nem találtam jót. Vettem magamnak egy hajvágó ollót (kb 10E ft volt), és azóta én vágom a hajam, kb 3 havonta. Azóta szépen, lassan, 3 év alatt nagyjából rendbejött a hajam. (az égetett rész) Én olyan fazonúra vágom, amilyenre akarom. Youtubeon rengeteg hajvágó tutorial van, én is innen tanultam, mostmár egészen belejöttem.
Csak azért írtam le, mert ha nagyon eleged lesz, ez is egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!