Ilyen fiatalon mitől hullhat ennyire a hajam?
3: Ilyen nagyon furán hullik, mert az egész fejtetőn hullik egy kicsit a fejem oldalán is, nem foltokba hanem az egész.
4: Nemtudok róla, nem voltam beteg amióta digitális oktatási időszakok voltak az iskolában, vagyis kb 2 éve.
Egy teljes vérkép nem árthat. Hormonális oka is lehet a hajhullásnak.
Lehet genetikai is. A családban van, aki hamar kopaszodott?
Mintha az én írásomat olvasnám :D
Ugyan ez a problémám az egész fejtetőm és oldalt is megritkult a hajam, mosásnál is elég sok hajat veszítek.
Szedtem hajvitamint, hajszeszt használtam illetve alpecin sampont. Semmit nem használtak :(
Nemrég elmentem bőrgyógyászhoz aki annyit mondott hogy nem látja kórosnak a hajhullást (pedig szerintem bőven az). Minden esetre elküldött vérvételre illetve góckutatásra is, későbbre van időpontom de ha meglesznek az eredmények leírom mire jutottam. Mert okozhatja a hajhullást elég sok minden(pl.: vashiány, gyulladás vagy ilyesmik)
Drukkolok neked mert mondjuk engem eléggé megvisel a dolog. Szeretem a hajamat :D
Majd mindenképp írd le mire jutottál.
18/F
Köszönöm a válaszokat!
8: Akkor nem vagyok egyedül. Privátba leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!