Mai fiatalok honnan szedik ezeket a vagány hajakat?
Nekem az utolsó stílus ami megvan, az a grunge, nem tudom van-e újabb? Segítsetek, én már kicsit kiöregedtem ebből 30 múltam.
Szóval tökjó, vagány hajakat látok nagyon sok tinin, itt-ott felnyírt (egyik oldalt, mindkét oldalt, alul), mindenféle színes, frufrus, (nekem) ilyen gruge/indie stílus jut róla eszembe, de nem tudom honnan inspirálódhatnék? Milyen tag-ekkel keressek ezekre a hajakra?
Szerintem nincs feltétlenül köze tomboy/grunge stílushoz, az undercut olyasmi inkább mint a frufru, sok frizurával kombinálhatod, nekem is egyik oldalt fel van nyírva de a többi része meg majdnem derékig ér szóval mégsem fiús. De őszintén megmondom lövésem sincs mi inspirált, egyszerűen tetszett ahogy kinéz, a hajam színe se valami nagy kinyilatkoztatás, egyszerűen nagyon szeretem a sötétvörös színt, a hajam alapszíne meg nem tetszett szóval gondoltam miért ne festhetném a kedvenc színemre?
Punkok szoktak egyébként még extrém hajakat csináltatni, metálosokon/rockereken is látok érdekes frizurákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!