Szerintetek is hülyén néz ki ha valaki korán őszül de nem növeszt szakállat, vagy nő létére fekete kendőt nem vesz? Mert ha nem festi a haját, de másban fiatalos az ellentmondásos. Döntsük már el hogy öregesen akarunk e kinézni, vagy fiatalon.
Ha hülyén néz ki, ha nem, erről senki nem tehet hogy mikor és hogy fog őszülni. Az már máskérdés hogy neki hogy tetszik a haja. Saját döntése legyen, ne idegenek véleménye miatt festesse valaki.
Milyen jó lenne, ha az emberek saját magukkal goglalkoznának.😊
Ennyire. Üdv a klubban
Idióta
2: nem arról tehet hogy őszül, hanem hogy nem ahhoz igazítja a divatot. Nem goglalkoznának hanem foglalkoznának.
1: lehet hogy menő, csak ellentmondásos. Persze mindenkinek más az ízlése.
Fekete kednő? Mivan? Ez valami ilyen régi vidéki szokás, hogy aki ősz, az hordjon fekete kendőt? Vagy nem tudom, én tényleg még életemben nem hallottam ilyet. Meg aki ősz, az muszáj szakállas is legyen? Miért? Hogy ő legyen a télapó?
Kérdző, nem bántasból, de te valami nagyon elmaradott faluban élsz, vagy idős vagy? Csak mert én konkrétan nem értem miről van szó, hogy a szakáll miért is lenne öreges, és azt sem, hogy mi van a fekete kendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!