Szerintetek is ellentmondásos egy olyan blogger, aki annyira hirdeti, hogy nem vesz állatokon tesztelt termékeket, miközben olyan termékeket is vesz?
Figyelt kérdés
Nekem semmi bajom azzal ha valaki vesz ilyen terméket, de legalább akkor ne állítaná az ellenkezőjét, mert ez így ellentmondásos.2016. aug. 9. 08:42
1/2 anonim válasza:
Most tényeket írtál le, ez nem szerintem-szerinted kérdés.
De vannak olyan helyzetek amikor elfogadhatónak tartom és nem tartom visszatetszőnek.
Tegnap nézegettem egy youtube-ost, mondta hogy szeretné lecserélni a kedvenc termékeit cruelty free-re, Folyamatosan keresi az állatokon tesztelt termékek barátságos verzióit, de nem szeretné kidobni a használható holmijait. Ha elfogyott nem veszi többet azt a fajtát, de ha már megvan akkor elhasználja. Ezt teljesen megértem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen én ezt értem, de nem erről van szó. Láttam egy blogot, amiben arról papolt valaki hogy ő nem vesz ilyen termékeket, de hiába azóta is vesz olyan termékeket.
2016. aug. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!