Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajúak hogy apoljatok...

Göndör hajúak hogy apoljatok a hajatokat?

Figyelt kérdés
Régen mindig szögegyenes volt a hajam aztán pár szokere festés után minden egyes mosás után göndörre szárad. Nem értek hozzá hogyan kell kezelni ezért eddig vasalgattam mert ha megfesulom ugyebár tiszta oroszlán leszek. Elkezdtem olvasgatni a témában de ütik egymást a dolgok szóval inkább olyanokat kérdezek akik tapasztalatból tudnak beszélni.Igaz, hogy csak hajmosaskor lehet fesulkodni? Mivel kell ápolni, hogy szépek legyenek a hullámok? Vagy mit kell feltétlen tudni?

2021. júl. 17. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

facebook:Magyar Göndör Közösség csoport.

CGM termékeket használj

fésülni csak vizesen, míg a balzsam rajta van

szulfátmentes samponnal mosd, havi 1x érdemes szulfátos

kerüld a szilikont, és a szárító alkoholt a termékekben

2021. júl. 19. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
+ curlsbot.com oldalra ha bemásolod egy termék összetevőit, kiadja, hogy cgm-e vagy sem
2021. júl. 19. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
9%
Nekem alapból kezelhetetlenül göndör a hajam, ezért inkább kopaszra nyírom. 30/N
2021. júl. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!