Göndör hajúak, ti hogy ápoljátok a hajatokat?
Figyelt kérdés
Én 3 naponta hajat mosok. Szulfátmentes termékeket használok. Először sampont, majd 3 percre fenthagyok a hajamon hidratálót.2019. máj. 5. 11:30
1/2 anonim válasza:
Egyszerűen megoldom, 1 centi körül szeretem hordani, úgy még nem göndörödik, sokkal kevesebb gond van vele, bár én ffi vagyok, nőnek ezt nem javasolnám 😁
2/2 anonim válasza:
Heti 2 hajmosás, szerdán és vasárnap. Egyszer Syoss, egyszer Garnier bothanic therapy samponnal, majd Gliss kur hajkifésülő spray. Előbbi használatakor szintén garnieres hajpakolás. Utána fennhagyható garnier honey and propolis balzsam. Télen szárítom, most már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!