Göndör hajú lányok, nők, ti hogyan ápoljátok a hajatokat?
Hátközépig érő göndör hajam van, három évig festettem, de már 8 hónapja leálltam vele. Sajnos elég sokat roncsolódott a hajam az utóbbi években, nem igazán van fénye, tartása. Fésülni nem tudom, csak nedvesen, ezért két naponta mosom, tudom, hogy elvileg ez sem tesz jót neki. Samponnal mosom, meg balzsamozni szoktam, semmi mást nem kenek rá. Illetve fújni szoktam hajlakkal, hogy napközben megmaradjon a tartása. Most karantén alatt ezt teljesen elhagytam. A hajszárítás sem tesz jót neki, télen, tavasszal, ősszel szoktam, nyáron hagyom, hogy magának száradjon. Röviden: nem igazán értek hozzá, mit kell vele csinálni, de nem akarom tönkretenni. És levágatni sem!
Ti milyen termékeket használtok a hajatokra, amitől jobb lesz a tartása, illetve amitől több ideig is kihúzza a hajatok két mosás között? Mi a hajrutinotok?
Nos, nekem is hatkozepig ero gondor hajam van. Nemreg festettem be, de egyebkent nem hasznalok ra gyakran festeket. Hajmosasnal kb mindegy a sampon nekem, eppen ami megtetszik azt hasznalom. Na de a hajpakolas a nem mindegy :) nekem ket fele is van jelenleg felvaltva hasznalom egyik egy mangos kallos, masik pedig kokuszos garnier botanic therapy. (ez utobbi eleg joo, tudom ajanlani)
A hajpakolas amit soha nem hagyok ki. Azzal egyutt szoktam megfesulni a hajam, utans oblitem le. Ha van idom sokaig fent hagyom, de van hogy csak a zuhanyzas ideje alatt.
Utana valtozo mit hasznalok, vagy mit nem. Meg kiserletezek mit hagyjak meg a rutinomban, hasznalok neha hajolajat a hajvegekre, es van most egy folyekony spriccelos hajbalzsamom (nem kioblitendo) azzal szoktam meg befujni a hajam. Ez akkor is jol tud jonni ha masnap fel akarod frissiteni a furtjeidet. Erre kivalo.
Es ami a legfontosabb a hajhab. Probald ki tenyleg.
Ebbol is magadnak kell kitapasztalni te milyet szeretsz hasznalni, erosebbet vagy gyengebbet. Javaslom hogy eloszor gyengebbet vegyel, aztan ra fogsz erezni milyen erossegu amit te kedvelsz es jo a hajadra. Ettol szep furtos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!