Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan ápoljátok a hajatokat?

Ti hogyan ápoljátok a hajatokat?

Figyelt kérdés
Kedves göndör hajú társaim. Mindig szoktam látni, hogy mindenkinek milyen szép, szinte már tökéletrs. Na és napokig. Nekem mar másnap botrány. Samponon, és balzsamon kivül, mit tegyek még rá? Illetve este mit csináljak vele alvásnál? 18L
2019. jún. 16. 02:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerinten azok akiknek tökéletes ők hajsütővassal csinálják meg. Nekem is természetes göndör, de nem áll sehogy, főleg nem másnap.

Esetleg ha befonod estére az segít.

2019. jún. 16. 11:35
 2/5 jdfGabrella ***** válasza:
Ha tehetem minden reggel megmosom vegyszermentes samponnal.
2019. jún. 16. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A fonástól tényleg szép hullámos lesz! :) Használj hajolajat is, attól fényesebb.
2019. jún. 16. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is göndörhajam van.Én a syoss micellás samponját használom,utána hajpakolást.Balzsamot is használtam régebben,de az valahogy nem jött be,pakolás sokkal jobb.Nekem ami nagyon bevalt az a hajhab.Amikor vizes a hajad a habot belemasszírozod,tincsenként felnyomogatod.Szép fürtjeid lesznek;)
2019. jún. 16. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2019. jún. 22. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!