Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajat hány éves kortól...

Ilyen hajat hány éves kortól engednétek meg a gyereketeknek?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenről lenne szó 🙃

2021. júl. 7. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha szabad kérdeznem hány éves vagy és akkor kb mennyi lehettel
2021. júl. 7. 21:58
 12/17 anonim ***** válasza:
25 vagyok most, és egészen kicsi korom óta mindig kopaszra nyírtak nyáron.
2021. júl. 7. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan régen is nyírtak te akartad amikor nagyon kicsi voltál vagy először szüleid. Mekkora hajad volt hogy meg kellett nyírni kopaszra nyáron ennyire izzadós vagy?
2021. júl. 7. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:

2 éves koromból is van olyan kép, amin kopaszra vagyok nyírva nyáron, abba még nyilván nem volt beleszólásom :D

Egyébként meg 17 éves voltam, amikor saját elhatározásból úgy döntöttem, hogy a többi évszakban se hagyom megnőni.

Mostanában pedig azon gondolkodom, hogy kipróbálom a teljesen simára borotvált fejet is.

2021. júl. 7. 22:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem kell azt simára az már annyira túlzás szerintem elég így géppel csak.

Körülbelül meddig nem volt beleszólási jogod a kopaszra nyirasban

2021. júl. 7. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskola végéig ragaszkodtak hozzá a szüleim, hogy év közben hagyjuk nőni a hajam, és télre, tavaszra legyen egy jól fésült frizurám. Mindig kérdeztem, hogy mikor lehetek kopasz, de arra szigorúan az évzáró után kerülhetett sor.

Középiskolában eleinte már hordhattam tüsi hajat egész évben, aztán már nem akartak a szüleim tovább beleszólni, így ráállhattam az állandó kopaszságra :)

2021. júl. 8. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ez egész jó akkor csak hord így egészséggel tovább
2021. júl. 8. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!