Felnyírassam oldalt vagy hátul a hajamat szerintetek?
Figyelt kérdés
Nagyon kipróbálnám ezt a hajat. Most hátközépig érő hosszú hajam van. Ahhoz szerintem jobban passzol a hátul tarkónál felnyírt változat, de össefogva kicsit furcsán néz ki szerintem. Ilyesmiket néztem:
Nagyon tetszik az oldalt felnyírt bob is, de nem terveztem idén rövid hajat vágatni.
A visszanövesztés részétől is tartok kicsit.
Fiúk, nektek tetszenek a hasonló hajú nők?
2021. júl. 2. 16:26
11/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni. Nagyon vagányul tud kinézni egy lanyon ha ilyen a haja az én véleményem szerint. Ha nagyon bizonytalan vagy vele kapcsolatba elösször azt tanácsolnám hogy csak kis részt nyirass fel. És ha megtetszik akkor igazából lehet nagyobbat is. Én a tarkónál felnyirtat ajánlom ha a hosszábol nem akarsz vágatni. De ha esetleg oldalra dobva hordod a hajad az oldalt felnyírt is nagyon jól tud kinézni hosszú hajal.
12/13 anonim válasza:
Bejön mert nagyon vagány. Amit először linkeltél az nagyon de a másik 2 is. Ha illik az arcodhoz próbáld ki feltétlenül :)
13/13 anonim válasza:
Nagyon bukok az ilyen csajokat szerintem sexy. Milyen lett (ha megcsináltattad)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!