Szerintem ne nyírasd fel. Ez persze csak az én véleményem, azt csinálsz, amit akarsz, de most gondolj bele. Felnyíratod a hajadat. Akkor még úgy jól néz ki, de amikor már úgy döntesz hogy nem szereted meg inkább visszanövesztenéd, akkor olyan csúnya, amikor a hajad többi része tök szép, hosszú, ott meg a kis rövid hajak kikandikálnak. Meg ha felfogod akkor a rövidebb részt nem tudod és az csak ott van. Érted mire gondolok szerintem. Meg amúgy is 15 éves vagy. Annyira felesleges elcsúnyítani a hajadat. Az nem szép. Nem csodálom amúgy hogy a szüleid nem engedik. És még egyszer mondom ez csak az én véleményem. De azért szerintem gondold még át. Rengeteg ismerősöm van aki felnyíratta és borzasztóan megbánta.
2016. okt. 24. 17:14
2/8 anonim válasza:
Szerintem ne akarj ilyen hajat. Nekem volt és nagyon megbántam.
Ha nagyon vágysz ilyenre, akkor mindenképp úgy csináld, hogy könnyű legyen takarni.
Nekem is volt, pont annyi idősen, mint Neked :) És, én imádtam. Viszont, meg kellett növesztenem, mert akkor nagyon nagy divat lett és boldog-boldogtalan felnyíratta.
Igaz, azóta is megfordult a fejemben, de inkább békén hagyom.
Én azt mondom, ha ilyen vágyad van, akkor azt most kell kiélned. Én nem tudtam kiélni ezt-azt és most mindig megkapom, hogy fel kéne már nőnöm. Érdekes dolog ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!