Felnyírassam oldalt vagy hátul a hajamat szerintetek?
Nagyon kipróbálnám ezt a hajat. Most hátközépig érő hosszú hajam van. Ahhoz szerintem jobban passzol a hátul tarkónál felnyírt változat, de össefogva kicsit furcsán néz ki szerintem. Ilyesmiket néztem:
Nagyon tetszik az oldalt felnyírt bob is, de nem terveztem idén rövid hajat vágatni.
A visszanövesztés részétől is tartok kicsit.
Fiúk, nektek tetszenek a hasonló hajú nők?
Nekem ez nagyon tetszik nem furcsa össze kötve. Annyi hogy még jobban nézzen ki az egészet egy hossza 3mm nyirsd fel nem kell abba a kis részbe átmenet az úgy nem tetszik
2es vagyok sokkal jobb így mert ha felkötni is jó amikor meleg van nem kell azzal bajlódni az ottani kiálló hajjal.
Még szerintem úgy csináld meg a fent én általam belinkelt felnyírás, hogy két oldalt marad és ahogy jön hátra nem kanyarodjon le hanem jöjjön az is egyenesen.
Még 25 alatt vagyok, és elég lányos arcom van. Pont emiatt lehet hogy nem illik az arcomhoz.
2. a 3mm ezen a képen a hosszabb része az átmenetnek? vagy valahol középen van a 3mm?
Ilyenre gondoltam amit leírtam a 4es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!