Mi a véleményetek az oldalt felnyírt hajról lányoknál? 15/l
Figyelt kérdés
Úgy értve mi a véleményetek? Praktikus, szép vagy csúnya? és nem gáz ha már visszanövőben van?2017. máj. 3. 17:50
1/25 anonim válasza:
Nekem személy szerint egyáltalán nem sugároz semmiféle nőiességet, de kinek a pap, kinek a papné.
2/25 Emberek válasza:
Hát nem tudom. Nekem sose volt olyan nagyon tetszetős az ilyen. De igen, vannak olyanok,akikre azt mondom, hogy jól áll nekik
3/25 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de nem jött be. Semmi előnye nincsen.
4/25 anonim válasza:
Szerintem csúnya. Nekem kifejezetten taszító. Ha meglátok egy ilyet, akkor mindig arra gondolok, hogy szegényke minek csúfította el így magát.
7/25 anonim válasza:
Van aki tudja hordani, de gázul néz ki ha elkezded visszanöveszteni
8/25 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nekem volt/van, és soha nem a hajhossztól függött a nőcikésségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!