Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arckrémet javasoltok...

Milyen arckrémet javasoltok egy 25 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nem sminkelem magam, a bőrömet szépnek mondják (általában az is :-)), bár néha megjelenik rajta 1-2 csúnya pattanás. Valami olyan krémet szeretnék, ami szépen és fiatalon tartja az arcbőrt. Mit ajánlotok?
2008. dec. 8. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Én a Vichy Norma Derm krémjét javasolnám. Kifejezetten erre a célra van. Viszont nem olcsó, 4500 körül van, de sokáig elég, mert tényleg kevés kell belőle.
2008. dec. 8. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Én is épp egy arckrémen gondolkodtam amitől nem tömődnek el a pólusaim. Köszönöm az ötletet!

A kérdezőnek:

VICHY NORMADERM Hidratáló krém problémás bőrre:

Fiatal nők problémás bőrére: eltömődött, tág pórusok, egyenetlen bőrfelszín, fénylő bőr, bőrpír.

Érzékeny és problémás bőrön tesztelték. Nem mitesszerképző.

HATÉKONYSÁG:

Megszünteti a bőrhibákat, összehúzza a pórusokat, egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

EXTÚRA:

Mikro-rost technológiája a bőrt tartósan bársonyossá, selymessé, hamvassá teszi. Gyorsan beszívódik, nem zsíros, nem ragad.

Fogyasztói ára: 3672 Ft

2008. dec. 8. 17:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. dec. 8. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Nivea Visage Young termékei is jók és puha lesz tőle a bőröd és szép, hidratált.
2008. dec. 8. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ARTISTRY™ essentials Kiegyensúlyozó arctej SPF 15

Ez a könnyű arctej a mikroszkopikus olajszivacsok és a fejlett technológiájú mattító púderek finom működésének köszönhetően eltünteti a zsíros csillogást. Szabadalmazott ARTISTRY Aura of Protection**-t tartalmaz, amely a bőr felszíne felett nyújt védelmet az antioxidánsok és a légszennyezés ellen, valamint széles spektrumú SPF 15 védelmet és folyamatos hidratáltságot biztosít.

Kombinált és zsíros bőrre ajánlott. Érzékeny bőrre is használható. Klinikailag tesztelt. Nem tömíti el a pórusokat.

Segít megvédeni a bőrt az idő előtti öregedés látható jeleitől.

UVA/UVB-, illetve szabadalmazás alatt álló szabad gyökök elleni védelmet nyújt.

A zsírmentes arctej egész nap tökéletesen kiegyensúlyozottan tartja

5700 Ft

2008. dec. 8. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
szerintem, ha nincsen problémád a bőröddel, akkor NE HASZNÁLJ arckrémet, hamarabb fog öregedni a bőröd... és egyre több krémre és kozmetikumra lesz szükséged... ördögi kör.
2008. dec. 8. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Én 23 vagyok én is a Nivea Visage Young krémjét ajánlom (Control Shine! a neve pontosan)

nagyon könnyű, frissítő, nem zsíros

2008. dec. 8. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Én a vichy normadermet használom, mert borzasztó zsíros volt a bőröm. Ez teljesen rendbe szedte. Nálunk4800 a gyógyszertárba de nagyon sokáig elég lesz.
2008. dec. 8. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is az Artistry-t javaslom, az Artistry a világ 4. vezető presztizsmárkája a Clinic Lancom és Esté Lauder után (de Magyarországon a legnagyobb forgalmú presztizsmárka, mert a másik 3 Magyarországon megfizethetetlen, de az Artistry teljesen elérhető árban van), messze felülmúlja az ilyen DM-ben kapható vackok teljesítő képességét, amúgy 25 éves kortól már lehet Artistry Time Defiance használni, ami egyel magasabb kategória mint a sima Artistry napi arcápoló család :)
2008. dec. 9. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Arckremet mindenkinek ajanlatos hasznalni, ezt annak uzenem, aki azt mondta, hogy ne hasznalj. Ez olyan, mint a testapolo a borodnek. Mivel arcmosaskor eltavolitod a piszkot a porusokbol, ha nem hasznalnank kremet, akkor mosas utan a porusok nyitva maradnanak es a kosz uugy bemenne, ezzel zsirossagot, pattanasokat, mitesszereket okozva. ezert kell kremet hasznalni, hogy mosas utan bezarja a porusokat es vedje a bort a karosodastol. En Dead Sea termekeket hasznalok, mert csak termeszetes alapanyagok vannak benne, nem szarit. Az osszes Vichy, meg ezek az agyonreklamozott kremek is jok, csupan ha abbahagyod, tok problemas lesz a borod, mert tele vannak szintetikus anyagokkal, amihez a borod hozzaszokik. Olyan, mint a fogamzasgatlo tablettta, amig szeded, csomo pozitiv hatas, majd mihelyt abbahagyod, kijon egy vsomo mellekhatas. Barmit is hasznalsz az arcodra, fogyelj, hogy ne tartalmazzon tul sok szint. anyagot es az arcodat mindig hideg vizzel mosd.
2009. jan. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!