Milyen arckrémet javasoltok egy 25 éves lánynak?
Én is épp egy arckrémen gondolkodtam amitől nem tömődnek el a pólusaim. Köszönöm az ötletet!
A kérdezőnek:
VICHY NORMADERM Hidratáló krém problémás bőrre:
Fiatal nők problémás bőrére: eltömődött, tág pórusok, egyenetlen bőrfelszín, fénylő bőr, bőrpír.
Érzékeny és problémás bőrön tesztelték. Nem mitesszerképző.
HATÉKONYSÁG:
Megszünteti a bőrhibákat, összehúzza a pórusokat, egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.
EXTÚRA:
Mikro-rost technológiája a bőrt tartósan bársonyossá, selymessé, hamvassá teszi. Gyorsan beszívódik, nem zsíros, nem ragad.
Fogyasztói ára: 3672 Ft
ARTISTRY™ essentials Kiegyensúlyozó arctej SPF 15
Ez a könnyű arctej a mikroszkopikus olajszivacsok és a fejlett technológiájú mattító púderek finom működésének köszönhetően eltünteti a zsíros csillogást. Szabadalmazott ARTISTRY Aura of Protection**-t tartalmaz, amely a bőr felszíne felett nyújt védelmet az antioxidánsok és a légszennyezés ellen, valamint széles spektrumú SPF 15 védelmet és folyamatos hidratáltságot biztosít.
Kombinált és zsíros bőrre ajánlott. Érzékeny bőrre is használható. Klinikailag tesztelt. Nem tömíti el a pórusokat.
Segít megvédeni a bőrt az idő előtti öregedés látható jeleitől.
UVA/UVB-, illetve szabadalmazás alatt álló szabad gyökök elleni védelmet nyújt.
A zsírmentes arctej egész nap tökéletesen kiegyensúlyozottan tartja
5700 Ft
Én 23 vagyok én is a Nivea Visage Young krémjét ajánlom (Control Shine! a neve pontosan)
nagyon könnyű, frissítő, nem zsíros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!