Csajok ti cikinek tartjatok h a stranon meglatok egy ojan 17 eves fiut akinek szoros a keze laba (eleg nagy) a hasa es a melkasan is kezd jelenkezni a szorzet? Titeket taszit ez? Es mi javasoltok?
Hááát, nem tudom!
A csiga pasik Nekem nem jönnek be! O Férfiasság!
Ha nagyon-nagyon szőrös vagy és nem akarsz gyantáztatni, akkor vágd le géppel rövidre.
Máris csinosabb leszel a strandon! :o)
A hasa nagy, vagy a szőr? :D
A nagy has zavarna, de a szőr az nem, sőt, én a szőrös pasikat szeretem. Az az igazán szexi, ha ehhez borostás arc tartozik. Az egyetlen ami taszít, az a szőrös hát..
Amúgy annál gusztustalanabb nincs, mint amikor valamelyik srác a hasáról leborotválja a szőrt és persze látszik az 1-2mm-es szőr, na az gusztustalan.
A lányokat nem zavarja, de ha téged igen, akkor se borotváld, hanem inkább akkor már más módszert keress...
keze lába szőrös?? :DDD
a pasiknak általában van ott szőr ,az lenne a fura ha nem lenne .egyáltalán nem ciki.!
a barátom i s szőrös hasán mellkasán kezén lábán.
[link] szerintem szép és férfias aki ilyen helyeken szőrös.
Ha nem lennének a csupasz modell pasik akkor senkise viszolyogna a szőrös pasiktól.EZ is divat lett hogy na akkor a pasik is gyantázzanak.:P HA mellette sporots a testalkatod akkor nem hiszem hogy taszítanád magadtól a csajokat.Nekem max a háton nem tetszik ,...de máshol lehet ráadásul ha szépen gondozva is van akkor nem gáz.HA angyon dzsumbulyosnak érzed akkor picit menj végig rajta egy hajvágóval
Szerintem a szőrrel nincs gond, a nagy hassal viszont annál inkább. Ha elkezdesz vmit sportolni, vagy lejárni kondiba, esetleg plusz még az étkezésedre is odafigyelni akkor nyárra egész jó formába lendülhetsz.
(A kérdésed elég kétértelmű, ha félreértettem és nem is nagy a hasad akkor nincs semmi gáz veled ;))
Előző válaszolónak igaza van :D
Tanulj meg írni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!