Keratosis pilaris bőrt valakinek sikerült meggyógyítania?
Ha nagyrészben eltűnne, már annak is örülnék. Bármilyen tippet elfogadok.
Nekem csak a vádlim környékén van, de ott nagyon csúnyán.😞 Teljesen elveszítettem miatta az önbizalmam, nagyon szívesen hordanék én is már szoknyát, rövidnadrágot. 😞
Meggyógyítani túlzás, de kordában tartani sikerült és már alig észrevehető. Kizárólag Cerave lemosókat használok tusfürdőnek is vagy néha Cetaphilt. Ugyanezektől a márkáktól használok krémeket is. Talán a legjobban a Cerave SA termékek váltak be erre a problémára. Illetve rendszeresen hámlasztom a problémás területet + fényvédőzöm.
De sajnos főként genetikának köszönhető a dolog, így teljesen eltűnni soha nem fog.
Szia
Én is kiírtam egy ilyen kérdést és volt egy nagyon kedves válaszoló aki segített.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Szerintem nyugodtan vehetsz fel rövidnadrágot és szoknyát. Ne érdekeljen mit gondolnak mások. De ha ez nem győz meg, akkor itt egy másik kérdésem. Senkit nem zavar. Mindjárt küldöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!