Milyen rövid hajat vágjak a fiamnak?
Figyelt kérdés
Szeretném a fiam haját levágni jó rövidre.Szerintetek milyen frizura legyen?Ha lehetséges képet is linkeljetek.2021. ápr. 10. 19:43
11/20 anonim válasza:
Én is támogatom amit 8-as irt az én fiamnak is hasonlo a frizurája!
12/20 anonim válasza:
Ja bocsi, kimaradt a válaszom első részéből a link. (10 vagyok) [link]
13/20 anonim válasza:
Én vagy azt ajánlom amit 8-as irt vagy az én fiaimnál ennyi idős korukban szereték a pengével tejesen kopaszra nyírtat!
14/20 A kérdező kommentje:
Hazaért a fiam!
Megbeszéltem vele és olyan hajat szeretne amit 8-as irt.
Vacsorázik és aztán levágom neki.
2021. ápr. 10. 20:36
15/20 anonim válasza:
8.-as vagyok örülök hogy meg tetcet neki az ötlet
16/20 A kérdező kommentje:
Megtörtént a vágás nagyon tecik neki!
2021. ápr. 10. 21:19
17/20 anonim válasza:
Az én fiamnak tavaly nyáron jött el ehhez hasonló fizura. Már nagyon untam hogy össze visszs áll a haja illetve hogy ritkán megy el nyiratkozni, így megmondtam neki hogy ideje levágni normálisan, felül 1 cm oldalt és hátul borotva, először félt de utána hozzá szokott.
18/20 anonim válasza:
Oldalt vágd egy mm-re, középen hagyd 3 mm-re!
19/20 anonim válasza:
Komoly választ ne írjatok, ez megint kamu.
Pár választ a kérdező is írt amúgy másik profilról, pl a 8-ast, és a 15-öst, az ő védjegye az hogy még mindig nem sikerült megtanulni a "tetszik" szót...
20/20 anonim válasza:
19, és tényleg, észre se vettem. Mekkora troll már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!