Szerintetek durva egy 8 éves kislánynak a rövid fiús haj?
szeretném a kislányomat jól megnyírni most körülbelül a vála alá ér a haja.
Úszás óráján is több anyuka rövidre nyirata az ennyi vagy akár időseb kislányát meg a nagy melegben is praktikusab lenne.
szerintetek ?
(Mielőtt még írnátok nem a leányzó akarata ellenére beszéltem vele és ö is kipróbálná)
Szerintem a váll alá erő haj se olyan hosszú, sőt sokan még hosszabb hajjal is úsznak és tudják kezelni. 40 fokban meg kB mindegy mit csinál az ember mindentől megpusztul.
Azt is vedd számítás a, hogy akkor 1-2 havonta fodrászhoz kell járni. Az értelmetlen nyitás-zárás miatt meg kiszámíthatatlan. Inkább úgy hagynám ahogy van.
Szerintem egyáltalán nem !
nekem mind a 2 lányomnak fius hajat vágtam de minden hajvágás elöt megkérdeztem hogy bisztos levágjam e vagy inkáb növeszük. A nagyobik lányom 14 éves korában mondta hogy ikáb megnöveztené most 19 éves és szép hoszu haja van a kisbik 15 éves ö nem akarja megnöveszteni és 2 hetente vágomneki
egy részét oloval egy részét gépel.
Ne... Egész gyerekkoromban rövid, fiús hajam volt, utáltam! Ha a lányod egy igazi csajszis lány, akkor ne tedd ki őt ennek csak azért mert kényelmesnek tűnik. Egyébként pedig annyira nem kényelmes, mert ahogy már írták, kb havonta lehet vágni. Én rettentően rosszul éreztem magam, már óvodában is, visszavetette az önbizalmam. A hosszú hajat össze lehet fogni, fel lehet csattozni.
Persze ha a lányod szerint is okés, és kipróbálná, akkor hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!