Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nő az arcomon a szőr?

Miért nő az arcomon a szőr?

Figyelt kérdés

Kb egy éve elkezdett szőrösödni az állam most már ott tartunk, hogy olyan erős mint egy férfi borostája. Nem szembe tűnő, de nagyon zavar, legyantázom és 2-3 nap múlva már érzem is és egyáltalán nem kezd ritkulni vagy bármi inkább egyre több és erősebb kezd lenni. Erős szőrzettel rendelkezel de ez nőként nem hiszem hogy normális. Más is küzd ilyen problémával?🥹

19L

tegnapelőtt 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Hormonális probléma okozza, menj el az orvoshoz, és ő továbbkuld olyan rendelésre, ahol ezzel foglalkoznak. Ez sűrűbb probléma, mint ahogy gondolják az emberek, viszont van rá gyógyszer.
tegnapelőtt 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Szedek fogamzásgátlót lehet az a probléma?
tegnapelőtt 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Lehetséges az is. Mindenképp orvos tud segíteni ebben is.
tegnapelőtt 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös az arcom,viszont én alkatilag,máshol is szőrösebb vagyok,mint a legtöbb nő,szóval nekem ilyen a genetikám. Egy vizsgálatot megér,én is voltam,de minden értékem normális,ilyen vagyok.L.
ma 05:33
 5/5 anonim válasza:

Pasid sokat jár kondiba, vagy esetleg keneget valamit magára, hogy jobban álljon a cerka?

Amúgy meg akár lehet a tabletta is, csinálj egy teljes hormonális vizsgálatot, mert millió probléma lehet, akár tumor is, ami szétbarmolhatja a hormonokat.

ma 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!