Vágattam frufrut. Szerintetek előnyösebb így vagy jobb volt ezelőtt?
Figyelt kérdés
Meguntam a már pár éve ugyanúgy hordott lapos hajam.
Úgy gondoltam jó ötlet lesz a frufru.
Nem tudom eldönteni hogyan volt jobb. Párom szerint így kb 5èvesnek nézek ki(főleg felkötött hajjal)
Aki megnéznè a képeket és mondana véleményt kérem írjon egy privát üzit és küldöm is.
Nagyon kevés/smink nélküli képeket csatolok, hogy a hajamon legyen a hangsúly (sminkkel egész jó,de általában nem viselek)
Köszi előre is!:)
24n
2021. ápr. 6. 17:56
1/13 anonim válasza:
Nézzük :) én 25N vagyok és volt nagyon sokáig frufrum! Októberben sikerült elcsesznem egy fél frufrut ami tudod csak oldalt van de..most áprilisra lett szép :D nekem 85 cm hosszú a hajam, ha neked kicsit rövidebb azzal valószínű jól áll!
4/13 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet!
Én is vágtam magamnak frufrut.
5/13 anonim válasza:
En voltam a legkedvesebb erdeklodo ❤️☺️🤗🤗🤗 az #1
6/13 A kérdező kommentje:
Így van 🤗🥰🥰🥰
2021. ápr. 6. 22:01
7/13 anonim válasza:
2-es vagyok: Nem is mert én voltam a legkedvesebb, csak én privátban. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Mindannyian kedvesek vagytok akik vettètek a fáradtságot és mondhatok vèlemènyt 🤗🤗❣️
2021. ápr. 7. 08:56
9/13 anonim válasza:
Honnan tudjuk előtte milyen volt és utána milyen lett?? 😀
10/13 anonim válasza:
Több képet is küldött, előtte-utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!