Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túl hosszú szőr esetén szőrtel...

Túl hosszú szőr esetén szőrtelenitőkrém?

Figyelt kérdés

Na igen olyan vagyok mint egy kismajom,elvileg a súlyom miatt problémás a hormonháztartásom és azért van ez.(Pajzsmirigyes orvos mondta)

És hát lány létemre szőrös vagyok,nem tudok mit szépíteni,elég hosszú szőrszálaim vannak a lábamon,karomon,hónaljamon.

Férfiak ha olvassátok légyszi ne vessetek meg :D

Egyébként nem most kezdeném csak hát karantén alatt nem igazán volt motivációm arra hogy folyton menjek kozmetikushoz.

Gondolkoztam hogy esetleg ollóval csippantani belőle és úgy gyanta de szerintem többet ártana mint használna.

A gyanta nem hiszem hogy leszedné annyira méretes,meg az epilátor is szerintem letépné a bőröm,az még a pár milinél is fáj nem hogy ilyen hosszúnál.

Borotvát is kétlem hogy leszedné annyira hosszú+soha nem borotváltam még.

Szóval akinek van tapasztalata,tudna jó szőrtelenitőt ajánlani?

Nem akarok belőle rendszert csinálni,tisztában vagyolk azzal hogy ami "lemarja" a szőrt az elég veszélyes lehet de nem hiszem hogy most van más választásom.

A hormonjaim helyreállítása hosszú idő és ha tavasszal visszamegyünk nem akarok egy medve lenni aki most jött a téliálomból :D

2021. febr. 23. 19:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10-es de tudom hogy borotválkoznak viszont akkor sem a legusztusosabb arról olvasni hogy az ellenkező nem milyen medve,legalábbis én sze szeretem olvasni amikor a szőr hosszát taglalják.

Illetve emlitettem a kérdésben hogy pajzsmirigyes orvos mondta(idáig írtam ez már mellékinfó:hogy fél évente járok vérvételre),és ő a súlyommal kötötte egybe mert pajzsmirigyemmel nincsen probléma.

Azon vagyok hogy változtassak viszont ez nem pikkpakk megy,hogy hopp -xy kiló,ezért kéne egy B opció hogy ne legyek kis mackó mikor visszamegyek :D

2021. febr. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!