1/8 anonim válasza:
Nem mindenki szereti. Van olyan is akinél ennek nincs jelentősége.
2/8 anonim válasza:
mert szexi, bele lehet turni, simogatni, huzni szex kozben. persze csak ha szep, apolt maga a haj, nem ilyen toredezett 3 szal csoffadvany.
amugy valaki nem szereti.
3/8 anonim válasza:
Vannak fiúk akinek a szemében ez sokkal szexibbé tesz, de ahogy már más is írta előttem ezt is embere válogatja.
4/8 anonim válasza:
Igen van akinek a rövidebb jön be.
De a hosszú azért tetszik nekem még szerintem a legtöbb férfinek mert nőies ségre utal.
És szeruntem legyen minimum vállig erő.
5/8 anonim válasza:
Bele van kódolva az emberbe. Már az őskorban is a hosszú, egészséges hajú, széles csípőjű, húsos nőket szerették, mert a termékenység jelei.
De mára sokminden változott, és ezzel nincs is baj.
6/8 anonim válasza:
Na de a férfiak se jártak borbélyhoz az őskorban.
Az meg, hogy hosszú, nem jelenti azt, hogy szex közben tépni lehet, kanos pöcs.
7/8 anonim válasza:
na megerkezett a feusztralt, bszatlan rovidhaju pcsa..
8/8 anonim válasza:
Én pont hogy a minél rövidebb hajat szeretem. Egy kopaszra nyírt lány a legnagyobb álmom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!