Miért csak ott van eltörve a hajam?
A hátam közepéig ér a hajam, talán kicsivel tovább, nagyon szép fényes, de a felső réteg elrontja az egészet, mert középen egy tincs van eltörve, valamint az alja, máshol nem tehát a hajam alsóbb rétegei gyönyörűek. Vasalásnál vettem észre, mert így fokozatosan vasalom előszőr a legalsó réteget és így tovább. Fodrásznál most voltam, szerinte szép, de engem rettentően zavar, hogy milyen szép lehetne, de a teteje elrontja. Mit kellene csinálnom? Gondolkoztam, hogy levágatom azt a részt ami szerintem csúnya, de nem tudom megbánnám-e, mert nagyon szeretem, hogy hosszú a hajam. Viszonylag amúgy gyorsan nő, de nem tudom mindig elbizonytalanodok. Szerintetek mivel tudnék ezen segíteni?
Nem hajgumival fogom fel a hajam, hanem sima hajcsattal, bár régebben hajgumiztam, de azt legalább három hónapja már egyáltalán nem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!