Bárkinek lehet szép, hosszú, szőke haja?
Festett, középbarna, félhosszú, vékony szálú hajam van. Fél éve szerettem volna szőkét, akkor sötétebb barnából két szőkítéssel(fodrásznál) sikerült eljutni középszőkéig, de nagyon sárgult, roncsolódott, és a szőkített hajra való sampon is tovább szárította, így visszatértem a barnához.
Most is nagyon töredezett, és vágni is sokat kellett a végéből.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valaha szép világosszőke hosszú hajam?
Nektek mik a tapasztalataitok? Van, hogy egy haj annyira vékony szálú és gyenge, hogy egyszerűen ez nem lehetséges?
Illetve az ellen mi a teendő, ha nagyon sárgul?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem gyárilag rossz a hajam, nem szabad növesztenem, kb az áll alá erő hossz a maximum, onnantól hullik, szakad, szedhetek ehetek rá bármit, akkor se.
Viszont több, mint egy évig fehérre volt szívva a hajam kb, és semmi baja nem lett, nem okozott gondot a szőkítés, most, hogy már teljesen lenőtt, eltűnt a szőkeség, sincs semmi baja, nem töredezik, egészséges.
Nem nagyon sárgult, heti egy hamvasítást csináltam, másnap egy pakolást tettem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!