Ricinus olaj kontra anyajegy, van esély? (lent)
Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy ha egy hétig kenegeti valaki az anyajegyét az elkezd halványulni és kb. 3 hét múlva el is tűnik. ez igaz? próbálta valaki? ha működne kb mennyi körül mozog az ára?:) a válaszokat előre is köszönöm.2010. aug. 17. 16:40
51/57 anonim válasza:
Hát én kenegettem 1-2 hónapig, de semmit nem csinált velük :D Szerintem ez hülyeség :/
52/57 anonim válasza:
Van egy termeszetes krem ami nagyon hasznos bekened vele es 25 nap es teljesen elmulik. Ha beirjatok a youtubon dermatend utanna tudtok nezni. En meg akarom rendelni 85 dolcsi egy tubus krem es gyogyito balzsam hozza.
53/57 anonim válasza:
anyajegyinfo.blogspot.ro/2012/04/destination-order-page.html?m=1
Itt a link. Nalatok Magyarorszagon lehet rendelni? Nagyon komoly sok ember kiprobalta mar a youtubon nezetek.
54/57 anonim válasza:
anyajegyinfo.blogspot.ro/p/dermatend.html?m=1
55/57 anonim válasza:
anyajegyinfo.blogspot.ro/p/a-krem-hasznalata.html?m=1
Itt a hasznalati utasitas. Tehat ha megveszed a csomagban van egy pici reszelo(mintha korom reszelo lenne) maga a krem es a gyogyito balzsam. Mit szoltok hozza? En ki akarom probalni csak meg idobe telik amig az amazon oldalrol megrendelem.
56/57 anonim válasza:
Sziasztok.... tudom h régi de akik irtak h ki akarjék próbálni... Sikerult?
57/57 anonim válasza:
Tudom régi a poszt de hátha valaki nézi meg.. szóval van akinek sikerült eltavolitani az anyajegyet? Én nagyon piciket szeretnek, kb 1mm. Van rá szerintetek esely hogy eltunjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!