Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj kontra anyajegy,...

Ricinus olaj kontra anyajegy, van esély? (lent)

Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy ha egy hétig kenegeti valaki az anyajegyét az elkezd halványulni és kb. 3 hét múlva el is tűnik. ez igaz? próbálta valaki? ha működne kb mennyi körül mozog az ára?:) a válaszokat előre is köszönöm.
2010. aug. 17. 16:40
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
És naponta hányszor kented be? :) Illetve akkor csak simán rákented, vagy be is masszíroztad a bőrödbe?
2011. júl. 22. 21:46
 22/57 anonim válasza:
Egy nap 4 szer, be masziroztam kb. másfél percig, de rajta hagytam, hogy felszívja a bőröm magától!! de ha mentem valahova természetesen letöröltem hogy ne csillogjon a bőröm! és ha teljesen felszívta a bőröm akkor belehet kenni újra!
2011. júl. 26. 14:42
 23/57 anonim ***** válasza:

Én is belekezdtem :) Az arcomon van három, amit nem igazán viselek el, levetetni meg nem szeretném a maradandó heg miatt.

9-e óta használom, napi 3x (reggel,délben,este) 1,5 percig masszírozom bele. Remélem én is sikerekkel fogok járni úgy, mint Ti :)

2011. aug. 11. 18:05
 24/57 anonim ***** válasza:
Utolsó! Megírod majd az eredményt? :)
2011. aug. 11. 18:11
 25/57 anonim ***** válasza:

Persze :) Ezt olvastam róla: Az arcon lévı nagy, sötét anyajegyet eltüntethetjük, ha éjszakára ricinusolajjal bekenjük (a kúra kb. 3-4 hét). Tehát 1 hónap múlva jelentkezem és megírom a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban.

Szerintetek, ha nem sikerül folytassam? Nem rövid ez az időintervallum? Melegen tegyem rá? Mit tanácsoltok? :)

2011. aug. 11. 18:18
 26/57 anonim válasza:
Érdeklődnék, hogy az utolsó írónak mik a tapasztalatai és hogy halad a dologgal? :)
2011. szept. 11. 20:15
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok :D Hát nem nagyon akarnak még eltűnni :/ fél centisek.. lehet a nagyság is befolyásolja, hogy mikor fog hatni, de az is lehet, hogy soha.

De mintha az egyik kezdene kis foltokban halványodni, bár ezt nem mondom tutira. Félek, hogy már bemesélem magamnak. Egyébként volt mikor nem kentem, de mostanában megint ráálltam. Na de a lényeg, hogy még nem tűntek el :(

2011. szept. 11. 21:27
 28/57 anonim válasza:
Hát ez nagy kár :/ :( Azért majd ha látsz valami eredményt légy szíves jelezd! :)
2011. szept. 14. 21:35
 29/57 anonim ***** válasza:
Nekem a mellemen van egy anyajegy.. nem dudorodik ki, lapos. Kb 3honapja kenem, es mar alig latszik!! :D
2011. szept. 15. 07:48
 30/57 anonim ***** válasza:

Oksi, beszámolok majd :)

Utolsónak: Ez komoly?

2011. szept. 16. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!