Ricinus olaj kontra anyajegy, van esély? (lent)
Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy ha egy hétig kenegeti valaki az anyajegyét az elkezd halványulni és kb. 3 hét múlva el is tűnik. ez igaz? próbálta valaki? ha működne kb mennyi körül mozog az ára?:) a válaszokat előre is köszönöm.2010. aug. 17. 16:40
31/57 anonim válasza:
igen. anya kérdezte hogy "ott nő egy új anyajegy?" :D
32/57 anonim válasza:
azta :D remélem nekem is fog hatni valamikor már. Egyébként te minden nap kented?
33/57 anonim válasza:
hát amikor rámjött... :D de akkor ugy hogy folyamatosan. kb 1percig maszíroztam bele. aztán amikor eltünt akkor megint :D
34/57 anonim válasza:
Múlthét szerdán (6 napja) elkezdtem énis 2-t kenni. Mert nekem sok nagy van a testemen, ami zavar. És ez a 2 a hasamon, de ugye elég nagy és kidudorodik, szóval lehet sok idő kell hozzá. Mondjuk lehet hogy beképzelem, de az egyik az foltokban talán világosabb lett, bár nemtudom. Elég lassú a változás, kétlem hogy 3 hét alatt eltűnhet. Mondjuk nekem az se baj ha több idő. De szerintem lehet benne valami igazság, mert ugye látok kis változásokat.:)
35/57 anonim válasza:
Én már 2 hónapja kenem és semmi :( Nekem is kidudorodó de semmit sem veszek észre.
36/57 anonim válasza:
Én ma kezdtem el kenni, ahogy írtátok, körkörös mozdulatokkal, kb. egy percig. Remélem, én is sikerrel járok! :) Most 3 anyajegyemre kentem ricinusolajat, egy közülük egy kicsit kiemelkedik, a másik is, az viszonr tényleg csak egy nagyon picit, a harmadik pedig lapos. Ha sikerül õket eltünteni, vagy halványabbak lesznek, akkor az oldalamon levõ kicsit nagyobb, kiemelkedõ anyajegyemet is elkezdem kenni. :)
37/57 anonim válasza:
Nekem sajnos nem vált be, pedig már 3 hónapja használom :/
40/57 anonim válasza:
mit értetek az alatt, hogy eltűnik? Az, hogy elkezd halványulni érthető, de az eltűnés.., ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!