Avon vagy Oriflame?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 13:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Az Oriflame dragabb?

Ez nem igaz...

2011. márc. 6. 13:39
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

az avon nem ér semmit szinte, az arckrémeik büdösek lesznek, én vettem 1 et mikor megjött jó illata volt, rá 2 hétre meg olyan büdös volt mintha 30 éve ott állna a szekrényen, a parfümjei is büdösek, és magadrafújod 20 perc után nemis érezni hogy van rajtad parfüm, a tusfürdőitől tönkremegy a bőre az embernek, mert annyira kiszárítja, a sminkjei meg egyszerűen használhatatlanok, a szemhéjpúderek lepotyognak a szemről, talán a samponjai amik érnek is valamit

az oriflame már nem drágább mint az avon, egy áron vannak kb, viszont az oriflame már márka, a parfümjei nem ilyen gagyi mindentbeleszórtam illat, 10 év után ugyanolyan illata van a parfümömnek mint akkor, és ha magamra fújom egész nap érezni az illatát, a krémjei nem büdösödnek meg (van egy 12 éves oriflame krémem, még mindig olyan barackillata van mint amikor vettem) a sminkjeivel szépen lehet dolgozni, nem potyognak le a szemhéjról

összegezve: ha olcsóbb de gagyi semmit érő vackot akarsz venni rendelj csak avont, a hülyék választása

viszont ha a pénzedért minőséget, márkát akarsz kapni akkor rendelj oriflamet

2011. júl. 29. 00:04
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
jah és ezt 40 évesen mondom, szóval kipróbáltam már ezt azt
2011. júl. 29. 00:05
 24/25 anonim válasza:
100%
ORIFLAME (L):):D
2011. szept. 27. 16:22
 25/25 anonim válasza:
100%
az előttem íróhoz: teljesen egyet értek veled! :)
2011. szept. 27. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!