4 napja rendeltem az Ixen oldalról, de még csak egy emailt se kaptunk a rendelésről, nem beszélve arról hogy elméletileg már megkellett volna jönnie a terméknek.
A 8 -as korábbi válaszoló vagyok, és a 10 -k hozzászólót tudom igazolni. Az óra és a készlet megérkezett rendben sértetlen, időben. Viszont ha a minőséget nézem, akkor utólag okosabban döntök és máshol akár ha 10.000 Ft -l kerül többe egy egy termék máris jobban járok. Jobb minőséget kapok. Az óra rendben működik, bár még nem próbáltam ki teljesen.
A manikűr készlet viszont lehetne jobb minőségű is. Az olló pengéi között keresztül lehet látni. Nem küldöm vissza mert a tok viszont nagyon praktikus és az eszközöket külön viszonylag olcsón be lehet szerezni.
2021. dec. 24. 22:59
12/18 dready9226 válasza:
Én rendeltem tőlük egy sisakbeszélőt, amire 1 nap volt írva szállításnak. 6 nap után semmi... Írtam nekik, hogy akkor utalják vissza a pénzt! 14 napot írtak, 1 hónap telt el és semmi... Most jutott eszembe, hogy elfelejtették utalni. Vigyázzatok velük! Én soha többet!
2022. aug. 1. 19:51
13/18 anonim válasza:
Karórát rendeltem tőlük. Nem mutatja a pontos időt. Sokat késik.
2022. aug. 6. 09:08
14/18 Oehler Gábor válasza:
Sziasztok
érdeklődnék hogy érdemes rendelni az IXEN-ről FITBAND M3 PRO okos karkötőt?
Noname bluetooth -ös okosórát rendeltem tőlük, működik 3s az időt is pontosan mutatja.
2022. dec. 26. 08:19
16/18 anonim válasza:
U.i.: #14 -es: ennyi pénzért megér egy próbát. Én megrendelém. Ha megveszed, írsz róla nekem akár itt, akár privát üzenetben véleményt?
2022. dec. 26. 08:23
17/18 kakev Róbert válasza:
Nekem pár napja jött meg!5-8 napot írtak lett belőle 14!Használhatatlan szarokat árulnak!A két napelemes lámpából az egyik 1 napot működött a másik 2 napot! Ráadásul az egyik tétel helyett küldtek másfajtát!/Gondolták jó lesz az/Semmilyen körülmények között sem ajánlom! Tipikus Olcsó Húsnak híg a leve felállás!!!
2023. febr. 19. 18:44
18/18 anonim válasza:
Nekem pont a napokban volt egy kis gondom velük, szóval nem nagy Próbléma de bosszantó! Rendeltem két darab powerbankot ami ha olyan paraméterekkel rendelkezik amit leírtak akkor nagyon megéri, meg is jött időben de az egyik nem müködött, másnap gmail-ban megírtam nekik 2x mert nem jött visszajelzés elsőre, és kicsit másképp de nem pofátlanul, és jött is a válasz, hogy ha lesz raktáron akkor kicserélik díjmentesen! Eltelt egy hét kettő és három hét múlva rájuk írtam, hogy mi van de válasz megint nem volt, ezért megint kicsit másképp kaptak üzit és jött a válasz, hogy 2-3 nap és küldik meg is jött a cucc jó csak tóth mint egy hónapot szórakoztam velük. De szerintem van ilyen, sőt legalább ők kicserélték, máskor is rendeltem tőlük de soha semmi gondom nem volt ezen kivül. Azt írják sokan, hogy gagyi terméket adnak nem tudom mire számítanak ennyi lóvéért, lehet venni a boltban 8-10 szeres áron de az sem biztos, hogy tovább működik! Ez a tőltő amit vettem tőlük a boltban húsz ezrest kérnek,itt megkaptam 2400ft ért +szálítás,és tényleg azt tudja ami a leírásban van.Nem egy sima power bank.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!