Mennyire megbízható az Ixen.hu?
Sziasztok!
4 napja rendeltem az Ixen oldalról, de még csak egy emailt se kaptunk a rendelésről, nem beszélve arról hogy elméletileg már megkellett volna jönnie a terméknek.
Esetleg tudtok valamit erről az oldalról?
Köszönöm a válaszokat!
nem valamit hű de nagy szám a weboldal, de annyira nem is gagyi, ilyen kütyübazár szinteken mozog. Viszont a kapcsolat fül alatt találsz emailcímet és telszámot is hozzájuk. keresd fel őket. Ha nem megy, majd akkor tedd fel a kérdést újra, mert akkor esélyes, hogy scam. Egyelőre rossz hírt nem látok róluk.
Facebookon van tartalmuk, vélemény funkció tiltva amiből gyanús hogy kamu vagy minőségtelenek a termékek, de van egy poszt
ezt jól láthatóan vki otthon fotózta, küldte kommentben nekik, szal valszeg csak késik a csomagod.
Köszönöm szépen!
Esetleg ha valaki tud még valamit róla szívesen meghallgatom:)
Megérkezett utána a csomagod, kérdező?
Hasonló cipőben vagyok, aznap jöttek sikeres visszaigazoló emailek, de 1-2 napra ígérték, és semmi azóta, hogy összekészítették vagy átadták volna a futárnak..
Nem érkezett meg azóta sem sajnos:(
Remélem a tiéd megérkezik.
Egy okosórát és egy manikűr készletet rendeltem tőlük.
(2021.11.12.)
A rendelés leadása után nem sokkal megkaptam a visszaigazoló email -t, hogy megérkezett a rendelés, és sikeresen rögzítették. Már várom, hogy a csomag megérkezéséről kapjak email -t.
Jót tudok róluk írni. December 4-én rendeltem tőlük, mert csak ott volt elfogadható áron, amit kerestem. A véleményeket előtte olvastam, ezért utánvéttel rendeltem.
Azonnal jelezték hogy 5-10 munkanap a teljesítés ideje. Ma, 12 munkanap múlva átvettem a rendelést, ez a karácsonyi dömping idején tökéletes teljesítés! Az áru szuper minőségű!
Az eltelt időszakban több e-mailben jelezték, hol tart a termék beszerzése, mert éppen nem volt raktáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!