Szőke haj festése?
Remélem olvassa valaki aki ért hozzá :)
Szőkítve lett a hajam, utána Berrywell 13.92-es festékkel lett befestve. Egész jó színe lett de nyilván még volt kicsi sárgás beütése és már volt lenövésem is. Eltelt egy hónap és ma befestettem Berrywell 13.18-as festékkel, huu és teljesen zöld meg kék lett a hajam. A zöld és kék színt sikerült kiszedni egy L'Oreal színeltávolítóval de az meg ronda sárga színt produkált az egész hajamból. A kérdés az lenne, hogy erre a sárga színre rá merjem e kenni a 13.92-es festéket amivel legelőször is festve volt? Nem lesz esetleg attól is zöld? Voltam már fodrásznál kétszer is, de kicsi város nem túl jó fodrászokkal, onnan szintén sárga fejjel távoztam. Remélem valaki ért ezekhez a festékekhez és tud nekem tanácsot adni :) köszönöm előre is.
Első vagyok.
Sajnálom, hogy nem tudok valahogy segíteni.
De milyen volt az eredeti hajszíned? Barna?
Én természetes sötét barnából így lettem hamvas/platina szőke:
Szokito poros szőke hajfestekkel bekenem a hajam ahogy a dobozon volt annyi ideig stb mindent betartva.
Ebből lett egy "szép" citrom sárga hajam, utána hamvasito sampont használtam, és rá egy hétre a nagyon sárga tincseket újra szokitoporos festékkel kentem át.
Majd pár nap múlva újra befestettem de akkor csak egy sima hamvas szőke festékkel, abban már nem volt szokitopor.
Meg a hamvasito sampon és balzsam is szükséges.
Most egészséges hófehér hajam van, és senki nem mondja meg, hogy nem fodrász csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!