Leszívott haj festése?
Tegnap leszívták a hajam felét, ombrésan és 26.-án kell visszamennem festésre. Mivel sötét barna a hajam töve, így nem szeretnék nagy eltérést. A Schwarzkopf Palette Deluxe Oil-Care Color középszőke hajfestékét néztem, vagy sötét szőkét. Ti melyiket ajánlanátok?
A másik kérdésem az az lenne, hogy a szívatás után (félig van leszívva) mennyire károsítaná a 2 hét utáni festés?
17/L
Illete mennyire fogná be??
SOS
Sötét szőkét ajánlanám. De semmi képpen se olyannal festesd be ami drogériás, box dye dolog. Rendes fodrászkellékesnél kapható festéket használj, szerintem 6os oxival max. De azt majd a fodrász vagy a fodrászkellékes megmondja hogy milyen oxi kellene hozzá.
Illetve használj hajolajat, és próbáld elkerülni a hő használatát egy ideig. Mert ha nem használsz olajat a végére, vasalod a hajad orrba szájba, és box dye festék van a hajadon úgy jársz majd mint én. Hátközépig érő, kevéske de egészséges hajból lett egy állig érő erőtlen, elvékonyodott bármiakármi. 2 évembe telt hogy normálisan nézzen ki és még mindig csak a vállamig ér😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!