Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha simán csak samponnal...

Ha simán csak samponnal mosnám a hajam, úgy szebb és erősebb lenne, mintha használnék mellé mást is?

Figyelt kérdés

Gondolok itt balzsamra, hajvégápolóra, fújos hajpakolásra, fújós hajbalzsamra, házilag készült pakolásra, drogériában kapható dobozos hajpakolásra.

Mostanában azt hallom, hogy aki nem tesz semmi mást a hajára csak sampont, azoknak milyen szép a haja és nem is törik, de akik meg használnak több kencét is, azoknak meg törik :/

Ezeknek a termékeknek nem az lenne a lényege, hogy ápolja és védje a hajat?

2010. aug. 12. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia, a legegyszerűbb,ha a hajadra, egy normál, akármilyen sampont használsz és a végére meg teszel balzsamot, amilyen a hajadra kell(töredezett, nehezen kezelhető, stb. )Ez a legjobb!;)Nekem is így a hajam gyönyörű lett,mert eddig mindent kentem rá:SFodrász mondta:)
2010. aug. 12. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

az lemaradt,h függ a genetikától is meg persze,h menyi vitamint viszel be a szervezetedbe:)

2010. aug. 12. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan mondjátok??

Ne rakjak rá pakolásokat, nem kimosható balzsamot, hővédpt meg ilyenek?? :)

2010. aug. 12. 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát én már tényleg nem tudom. Nekem fodrászom javasolta a hajvégápolót, mert nekem hamar elkezd töredezni, pedig nem vasalom/sütöm, nem festem, nem hajszárítozom már vagy 3 éve :S

Már tényleg nem tudom, mit kellene tennem és mit nem a hajamra :/

2010. aug. 12. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Én csak sampont és balzsamot használok, +olajat. Nagyon ritkán kifésülő sprayt is, de abból is csak a gyerekeknek való szilikonmenteset. Kb. havonta 1x teszek egy olajos pakolást a hajamra, van amikor ritkábban. És egészséges. De szerintem mindenkinek a haja mástól lesz szép. Az enyém nem nagyon szereti a szilikonos cuccokat, de akinek alapból fénytelen és töredezett a haja, annak jobb lesz tőle. Mikor az enyém is olyan volt, akkor az jött be legjobban, hogy megmostam samponnal (a végére csak ritkán teszek), és utána balzsam helyett tettem rá Gliss kur Asia straight pakolást, rajta hagytam fél órát és lemostam. Csak ezt a 2 dolgot használtam rá, és tök jó volt. Puha lett és fényesebb.

Nem tudom, ez a csak sampon dolog kinek működik, de hogy nem annak, akinek nagyon hosszú a haja, az biztos. Az enyém leér a combom felső részéig, de mivel kb. 2x annyi hajam van, mint egy átlag lánynak, balzsam vagy olaj nélkül nehezen lehetne kifésülni, hiába egészséges.

2010. aug. 12. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
am első válaszoló vagyok és nekem is a fenekemig ért a hajam,de levágattam és akkor mondta fodrászom és tényleg jó így:)Nem jó,h mindent rá kentek!A pakolások még rendben,de az még jobb,ha a szervezetedbe viszed a vitamint:)
2010. aug. 12. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem nagyon gyenge hajam van é mindenféle sampont és balzsamot kiprópáltam már!

a legjobb öszzeállitás ami a sz*r hajamra jó: egy sima olcsó korpátlanitó sampon és balea-s barackos balzsam

mindenféle mást kipróbáltam de mindegyiktől zsirosodok csak

igy meg hogy csak ezekkel mosom sokkal jobban megtartja az illatot és szép egészséges a hatása.. :D:D és sejmes is

szóval nekem ez vállt be

2010. aug. 26. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem is van olyan barackos balzsamom. Annyira jó az illata :) Ha jól tudom száraz hajra van :)
2010. aug. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!