A fodrászok milyen samponnal mossák a vendégek haját? És még mit használnak?
Attól függ milyen fodrászhoz mész. Ha drágább kategóriájúhoz, akkor a samponja is profi. Ha olcsóbbhoz, akkor általában ilyen nagy 1-2 literes gyógynövényes, kamillás, stb olcsó samponokkal mosnak. Vagy lehet hogy a balzsamja nagyon szuper.
Pl. a Kallos balzsam olcsó mert 1 liter kb 7-800 ft. De nagyon jó puha a hajad tőle.
Amúgy legközelebb kérdezd meg a fodrászod mit használ, mert lehet hogy még rendelhetsz vagy vehetsz is tőle terméket! :)
Köszi, legközelebb akkor meg fogom kérdezni tőle :)
Ezt a Kallos balzsamot meg ki fogom próbálni, lehet, hogy az a titok :)
szia!
én fodrász vagyok, és kipróbáltam már mindenféle fajta, márkájú, minőségű, állagú, színű, illatú sampont :D
ne felejtsétek el lányok, hogy a sampontól nem lehet sokat várni. Az a feladata, hogy megtisztítsa a hajat, rendben, legyen kíméletes, de a végeredmény nem ezen múlik. Én megálltam egy kozépkategóriánál (2200 ft/liter), ennél fentebb az menjen, aki lazán megteheti, mert csodát attól sem kaptok. A balzsam szintén 2200 ft/liter. nade alacsony árakkal dolgozom, és bizony 1-1 liter hamar elfogy.
Pakolás 2600 ft/liter, ez fontos.
a többi a szárítás csodája, a sörtekefék, hajvégápolók, nagy teljesítményű szárító. Ezen múlik 90%-ban. Tanulóként énis 300 ft/liter sampont használtam, másra őszintén nem volt pénzem, mégis ugyanilyen puha lett a vendégeim haja. :)
Szija.!
Használj (head&shoulders) ez a neve a samponnak nagyon puha,selymes és extra illatú lesz a hajad(attól függ mennyi mennyiséget teszel a hajadra) kicsi is elég engem enlvarázsol az illata. :) Legjobb választás. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!