Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezzel jót teszek a hajamnak...

Ezzel jót teszek a hajamnak vagy csak elrontom mégjobban?

Figyelt kérdés
Nagyon töredezik a hajam, de nemcsak a legvége, hanem ott “belül” is. Azt mondják, hogy ezen már csak a fodrász tud segíteni viszont találtam egy megoldást, hogy egy tincset megcsavarok és egy ilyen vékonyabb élő ollóval levagdosom a kiálló szálakat, amik meg vannak törve. Már egy ideje csinálom, és észrevettem a változást, viszont még mindig vannak töredezett végeim rendesen. Szerintetek érdemes folytatni ezt vagy menjek el a fodrászhoz és vágassam le a hajam vállig (most majdnem derékig ér)?

2020. dec. 6. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kb két héten keresztül folyamatosan kéne csinálnod minden egyes percben, hogy az összes töredezett hajvéget le tudd vágni.

Tudom, hogy sajnálod levágatni, de máshogy ez nem működik. Vissza fog nőni. A töredezett résztől meg kell válni, de amit te csinálsz az egyáltalán nem hatásos. Nem ártasz vele, de értelmetlen.

2020. dec. 6. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj olyan fodrászt keresni, aki trimmelve vág. Az a hajszalak eltoredezett vegeit vágja le egyesével. Nekem is ezzel lett megmentve a hajam.😊
2020. dec. 6. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy vegyel egy hajtrimmelot. Nekem van, szerintem jo
2020. dec. 7. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!