A hajam nagyon dus es gondor is, mit csinalhatnak? A ritkitas mukodhet? Mert a fodraszom azt mondta attol megjobban dusnak fog latszani mivel gondor
Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 18:57
1/5 anonim válasza:
Göndör hajat tilos ritkítani! Szoszos és csúnya lesz. Vegyél egy jó hidratáló pakolást, illetve hajban hagyható hidratáló szert, kifejezetten göndör hajra és formázó sparyt vagy habot, fodrász kellékes boltban!
2/5 anonim válasza:
Csak akkor fésüld, amikor még vizes. Így szépen egyben maradnak a tincsek.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak akkor szoktam fesulni ,de igy is dus.es milyen pakolast,sprayt ajalnatok?esetleg ha valaki ugyanigy van a hajaval,o miket csinal vele?
2017. aug. 15. 11:30
4/5 anonim válasza:
Pl alfa parf, anti frizz, de általában az anti frizz termékek jók, a fodrász kellékes boltban szoktak segíteni választani.
5/5 anonim válasza:
#2-es vagyok. Én Syoss keratinos sampont szoktam használni rá:
Hogy könnyebb legyen kifésülni fújok rá ebből a gliss kuros spréből:
Ilyenkor ki is fésülöm a hajamat.
Aztán teszek rá ilyen garnieres pakolást:
Megint kifésülöm, aztán ráteszem a törölközőt.
Végül pedig egy kis hajhabot szoktam ráteeni, hogy ne menjenek szét a tincsek. Én a taft négyes erősségűt szoktam használni, az ötöstől csak összeragadt a hajam de nagyon nem volt szép.
Kicsit kísérletezz velük, hogy miből mennyi kell neked. Én általában a hajhabnál bukok el, vagy túl keveset teszek rá, vagy túl sokat.
Remélem sikerült segítenem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!