Miért pattogok ki mégjobban kozmetikus után?
Kozmetikus után mindig újra egy csomó pattanásom jön ki. Esküszöm kozmetikus előtt nem pattanásos annyira az arcom, mint utána lesz napokkal. 2 hete voltam kozmetikusnál, akkor utána rá 3-4 nappal kezdtek rám jönni újra pattanások, de irdatlan mennyiségben és tök hirtelen. És most is borzasztó az arcom. És mindig ez van utána. Előtte épp, hogy csak van néhány látható az arcomon, a többi halvány, de utána napokkal, hetekkel egy csomó kijön hirtelen a semmiből. Ez miért lehet?
(Persze ez abbafog maradni, most jön rá sok, aztán magától elhalványodnak, eltünedeznek, de nem a kozmetika miatt, pedig pont amiatt kéne eltűnniük egy időre)
#1. vagyok
Akkor lehet, hogy valami olyan anyagot használ a kozmetikus, esetleg olyan krémet, amit nem bír a bőröd.
Én kegyetlenül pattanásos voltam. A kozmetikus ajánlott tonicot és hidratálót, de attól csak még pattanásosabb voltam.
Rajtam a bőrgyógyász segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!