Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinálni, ha anyám...

Mit lehet csinálni, ha anyám állandóan belenyúl az arckrémembe?

Figyelt kérdés

Koszos kézzel, hiába veszek neki, az kell mindog, amit én használok! Múltkor még fürödtem, kiburította nekem az ágyra!

Most vettem egy kinyomósat, de egyrészt haragszik (saját pénz), mikor nem vagyok ott, meg lecsap r az...

2020. nov. 19. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor írod még ki??

Továbbra is ezek a lehetőségeid:

a) Elköltözöl

b) Eldugod a krémed

c) Nem foglalkozol vele

d) Diliházba küldöd anyukádat

2020. nov. 19. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy dobozt és tegyél rá egy lakatot abba tedd a krémeidet akkor nem tud hozzáférni
2020. nov. 19. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egyet karácsonyra.
2020. nov. 19. 17:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Olyan nincs nálunk, hogy eldugom, előszedi.

Vettem neki, de akkor is mindog az enyémet keni, amit kapott meg hozzá sem nyúl...

2020. nov. 19. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Szorj bele törött borsot, erőspaprikát, csak utána ne keverd össze sajátoddal :) /bocs ez hülye poén, ne tedd meg, de jobb ötletem nincs/
2020. nov. 19. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kis szerszámos ládát, azt be lehet zárni lakattal. Aztán feszegetheti a lakatot ha akarja.
2020. nov. 19. 18:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Valami ilyen lesz xD

Nem is az a bajom, hanem belenyúl koszis, porcukros meg egyéb kézzel, aztán megromlik...

Egyébként tök mindegy neki, milyet veszek, az kell, ami az enyém. Egyszer full kiütés lett 🤣🤣🤣 Akkor bevallotta, hogy "kipróbált valamit", az nem baj, hogy nem arckrém volt... Hanem le kellett volna mosni...

2020. nov. 19. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Anyukádnak valami gondja van?Ilyen kényszer jön rá,hogy turkáljon vagy elvegye a másét?

Mivel a sajátját nem használja erre követleztetet.

Először ülj le és beszéld meg vele,hogy NE!csinálja ezt mert az a tiéd és amúgy sem nyúlunk ujjal bele egy krémes tubusba.

Olyat meg amiről nem tudja,hogy micsoda ne kenjen fel mert egyszer arra ébred,hogy lerohadt a fél arca.

2020. nov. 20. 09:23
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen, valami mánia. Amint kilépek, mánikáusan megy kutatni, dönteni. Ha elfordulok benne van a táskámba... Megzavarodna, ha nem kutathatna. Kimegyek fürödni, akkor is.

Zárat meg nem rakhatok, mert az ő háza... Ugyanolyat vettem neki, azt sem... Mondjuk lehet azt hiszi, nekem azért 40 évvel fiatalabb a bőröm, mert azt használom, vagy nem tudom...

Csak az nagyobb baj, hogy akár cukros kézzel is belenyúl...

2020. nov. 20. 11:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem unod még? Ezerszer kiírtad már és kaptál válaszokat is. Mi a célod ezzel az egésszel?
2020. nov. 20. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!