Amikor le gyantázom az orrom alatti "bajuszos részt" miért sérti fel állandóan a gyanta és sebzik be? Főleg lányok válaszálra lennék kíváncsi, köszönöm.
Ismeros helyzet, en a multkor egy eskuvo elotti este csinaltam, utanna szegeny sminkesem alig tudta valahogy elfedni, mert konkretan leszakadt a borom es borzasztoan csipett es egett, meg persze ott volt a 35 fokos meleg is.
Nekem utanna ez valt be: ne menj ra ugyanarra a teruletre 2-szer a csikkal. Tehat maximum 4 csikkal probald meg megcsinalni, legalabbis nekem ennyire van szuksegem. Tartsd szorosan a bort azelott, hogy lehuzd a csikot!! Utanna hasznald az olajos lapocskakat, hogy eltavolitsd a nyantat, majd termálviz+kicsit hutoben tartott hidratalo (nagyon jo a napleeges utani krem is), hogy enhitse a fajdalmat. Mondjuk en azt is szoktam csinalni, hogy 1 gyantazas utanna 1 alkalom borotva, stb. Igy nem szenvedek annyit, de nem is erosodik meg nagyon a szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!