Lehet attól hullik a hajam, mert állandóan összefogva hordom? Normális ha ennyire hullik?
Figyelt kérdés
Kb. 3-os koromtól összefogott hajjal járok. Most 10-es vagyok. Amikor nem szoros a hajgumi, akkor is érzem, hogy fáj a hajam, amikor összefogva van, főleg, ha lehúzom a szemöldökömet. Általában csak a fejem tetején lévő haj szokott fájni.
Olyan 5-6 éve nagyon hullik a hajam. Ha megsimítom a hajam, akkor is kihullik 3-4 szál. Nem látszik a hajamon, hogy hullana, mert alapból kevés hajam van.
Sosem volt hosszú hajam, most növesztem, a mellem alá ér jelenleg.
2020. ápr. 6. 08:07
1/5 anonim válasza:
Az lehet, főleg, ha szorosan van összefonva/összefogva. Nem tesz jót neki, néha hagyni kell kibontva, vagy ha már nagyon muszáj összefogni, akkor csak lazán.
2/5 anonim válasza:
Azt azért még hozzáteszem, hogy amúgy a hajhullás mint olyan az normális, csak a mértéke nem mindegy, illetve nálad inkább az az árulkodó, hogy fáj a fejbőröd. (Nem a hajad!)
3/5 anonim válasza:
Simán. A hajgumi megtöri a hajszálakat is. Lehet jobbak a szilikonos, spirál hajgumik, talán azok kíméletesebbek. Ha nem szereted leengedve, vágasd le picit rövidebbre.
4/5 Barackoshányás válasza:
Lehet, hogy ennyi hullik magától normálisan, csak annyira szorosan fogod össze, hogy nem jön ki, csak mikor hozzáérsz. Na ezt most nagyon hülyén írtam le, de hátha érthető
5/5 anonim válasza:
Ez a mérték már nem normális,ha szeretnéd összefogva hagyni akkor fond be.Csak a legalján kösd be.A helyedbe viszont pár hétig legalább békén hagynám.Szerintem már a hajtöveid nagyon gyengék lehetnek,próbálj gyengédebb lenni vele mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!