Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet attól hullik a hajam,...

Lehet attól hullik a hajam, mert állandóan összefogva hordom? Normális ha ennyire hullik?

Figyelt kérdés

Kb. 3-os koromtól összefogott hajjal járok. Most 10-es vagyok. Amikor nem szoros a hajgumi, akkor is érzem, hogy fáj a hajam, amikor összefogva van, főleg, ha lehúzom a szemöldökömet. Általában csak a fejem tetején lévő haj szokott fájni.

Olyan 5-6 éve nagyon hullik a hajam. Ha megsimítom a hajam, akkor is kihullik 3-4 szál. Nem látszik a hajamon, hogy hullana, mert alapból kevés hajam van.

Sosem volt hosszú hajam, most növesztem, a mellem alá ér jelenleg.

2020. ápr. 6. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, főleg, ha szorosan van összefonva/összefogva. Nem tesz jót neki, néha hagyni kell kibontva, vagy ha már nagyon muszáj összefogni, akkor csak lazán.
2020. ápr. 6. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért még hozzáteszem, hogy amúgy a hajhullás mint olyan az normális, csak a mértéke nem mindegy, illetve nálad inkább az az árulkodó, hogy fáj a fejbőröd. (Nem a hajad!)
2020. ápr. 6. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán. A hajgumi megtöri a hajszálakat is. Lehet jobbak a szilikonos, spirál hajgumik, talán azok kíméletesebbek. Ha nem szereted leengedve, vágasd le picit rövidebbre.
2020. ápr. 6. 09:47
 4/5 Barackoshányás ***** válasza:
Lehet, hogy ennyi hullik magától normálisan, csak annyira szorosan fogod össze, hogy nem jön ki, csak mikor hozzáérsz. Na ezt most nagyon hülyén írtam le, de hátha érthető
2020. ápr. 6. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a mérték már nem normális,ha szeretnéd összefogva hagyni akkor fond be.Csak a legalján kösd be.A helyedbe viszont pár hétig legalább békén hagynám.Szerintem már a hajtöveid nagyon gyengék lehetnek,próbálj gyengédebb lenni vele mindenképp.
2020. ápr. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!