Miért pattanásos állandóan az arcom?
Ez sok mindentől függ. Kamaszkor után a legtöbb embernek magától elmúlik. De ha ezt nem akarod megválni akkor ki kell kísérletezned, hogy mi válik be neked a legjobban.
Én személy szerint a Paula's Choice termékeket használom ;)
Ez rengeteg mindentől lehet... étkezés, stressz, gyógyszer, cigi, kávé, alkohol, nőgyógyászati- fogászati gondok, nem megfelelő arcápolási rutin, nem megfelelő termékek, rossz környezet...
Nem írtál magadról semmit, amiből bàrmit is kilehetne következtetni, így elég nehéz.
Még a korodat se tudjuk. Ha kamasz vagy, akkor még rá is húzhatjuk, hogy ez így természetes.
De egyébként fenn állhat hormonális probléma is.
Ha nem étkezel egészségesen akkor próbálj meg huzamosabb ideig egészséges ételeket enni hátha ez segít. Ismerek olyat akinek a csípős dolgoktól jönnek elő a pattanások.
Biztos van olyan krém ami jó, de lehet jobb lenne kozmetikus véleményét kikérni. Vagy esetleg bőrgyógyászét.
Én nekem akkor lett jobb, amikor fogamzásgátlót kezdtem el szedni...
Amúgy addig annyira durván pattanásos volt a nyakam is, de olyanok, amiket nem tudtam kinyomni sem, csak iszonyatosan gyulladt volt. Hátamon is volt a nyakam alatt. Citromot kevertem össze élesztővel, azt kentem fel az arcomra, jobb volt egy kicsit tőle, de hogy teljesen elmúljon, a fogamzásgátló kellett hozzá. Kaptam rá krémet is, szteroidosat amitől jobb volt ideig óráig, de azt sem lehet örökké használni. De eredetileg nem ezért lett felírva, hanem mert nem volt rendes a menszi, vagy nem volt, vagy már 2 hetente.
Szerintem ne használj sok krémet, nem lesz jobb tőle. Talán bőrradírt néha, hogy ne tömődjön el a bőröd. Ha olyan, amit ki lehet nyomni, azt nyomd ki csak ne nyomorítsd meg. Próbáld ki a citromos élesztős keveréket! Ártani nem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!